Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zoruchowo Nijoczaki
artur2 Tactiek nijovr2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Salli verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Stănică zijn tegenspeler op de grond. Stănică krijgt een gele kaart. Salli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salli met een snel genomen vrije trap. Potoček is nu in balbezit. Potoček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jurado Espinosa met een sublieme pass. Stănică geeft een hoge lob. Modan heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Arriaga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zoruchowo - Nijoczaki 0:1

14e minuut.
Arendt geeft een lange en hoge pass. Potoček is nu in balbezit. Pîrvulescu begaat een overtreding. Pîrvulescu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rywczak geeft de bal voor. Inworp. Juran met een snelle inworp. Niedzielan geeft de bal voor. Rantidev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fossaghi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potoček de bal. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan geeft de bal voor. Rantidev springt en kopt de bal. Godebski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Modan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagès met een snelle inworp. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Juran bereikt de bal nog maar net als eerste. Juran passt de bal zonder na te denken. Niedzielan met een sublieme pass. Rantidev rent richting de bal. Rantidev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Krsmanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cincă komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Jurado Espinosa rent richting de bal. Jurado Espinosa passt de bal met de wreef. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev draait met de bal, schiet en ... Godebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Juran speelt de bal door. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan passt de bal in één keer door. Potoček rent richting de bal. Potoček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kukiz speelt de bal door. Daar is Pagès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagès met een sublieme pass. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev draait met de bal, schiet en ... Godebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zoruchowo 47%, Nijoczaki 53%.
KS Zoruchowo - Nijoczaki 0:1

57e minuut.
Sawa probeert naar een medespeler te passen. Cincă onderschept slim de pass. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zoruchowo - Nijoczaki 0:2

71e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Arriaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zoruchowo - Nijoczaki 0:3

75e minuut.
Milanowski rent richting de bal. Ugarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarte geeft een hoge lob. Daar is Rantidev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantidev schiet op doel. Godebski bokst de bal weg. Juran geeft een lange en hoge pass. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niedzielan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zoruchowo 52%, Nijoczaki 48%.
KS Zoruchowo - Nijoczaki 0:3