Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team MKS Craxa Szczawa
5-3-2n Tactiek SzAchy
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 45.8
formidable Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Şehitarslan rent richting de bal. Crespo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şehitarslan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eskitoprak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şehitarslan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villagrán heeft problemen om de bal te vangen. Moncada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka onderschept slim de pass. Albijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Albijanić schiet op doel. Urbaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 1:0

10e minuut.
Mancuso geeft een hoge lob. Inworp. Campos met een snelle inworp. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Farrèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrèr met een sublieme pass. Lupi rent richting de bal. Lupi geeft de bal voor. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 2:0

22e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Mancuso heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Urbaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 3:0

24e minuut.
Bosánszki rent richting de bal. Bosánszki met een sublieme pass. Daar is Wyczułkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. Urbaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secăreanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 4:0

26e minuut.
Lupi probeert naar een medespeler te passen. Crespo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyczułkowski de bal. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Urbaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Bosánszki kopt de bal weg. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bułka de bal. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 46%, MKS Craxa Szczawa 54%.
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 4:0

47e minuut.
Farrèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrèr passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos geeft een lange en hoge pass. Albijanić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mancuso kopt de bal weg. Eskitoprak rent richting de bal. Eskitoprak passt de bal zonder na te denken. Yirmidokuzekim is nu in balbezit. Secăreanu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 5:0

60e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft de bal voor. Klungelig pakt Mancuso de bal. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lupi met een snelle inworp. Eskitoprak speelt de bal door. Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrèr onderschept slim de pass. Farrèr geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Farrèr rent richting de bal. Eskitoprak begaat een overtreding. Farrèr raakt geblesseerd tijdens het duel. Farrèr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Secăreanu springt en kopt de bal. Urbaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancuso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak is nu in balbezit. Eskitoprak speelt de bal door. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 6:0

74e minuut.
Özberk met de inworp. Lupi geeft een lange en hoge pass. Albijanić kopt de bal weg. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi geeft de bal voor. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. Urbaś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 38%, MKS Craxa Szczawa 62%.
Bukietowa Team - MKS Craxa Szczawa 6:0