Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R-K-S LUBLIN Burdasz Team
kylo2 Tactiek LuisFigo
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Yiğiter rent richting de bal. Yiğiter geeft een hoge lob. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Bahamondes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 0:1

5e minuut.
Sendoni heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski rent richting de bal. Sendoni verovert de bal door een tackle van achteren. Sendoni geeft een hoge lob. Sağlamsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Pievano rent richting de bal. Pievano speelt de bal door. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła draait met de bal, schiet en ... Bahamondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 0:2

12e minuut.
Chachuła kopt de bal weg. Sendoni speelt de bal door. Sağlamsoy controleert de bal met de borst. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. Bahamondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 0:3

25e minuut.
Avdeyinko passt de bal in één keer door. Daar is Sendoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła draait met de bal, schiet en ... Bahamondes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tymrowski heeft problemen om de bal te vangen. Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Pachel rent richting de bal. Sağlamsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pievano heeft problemen om de bal te vangen. Predić begaat een overtreding. Pievano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pievano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chachuła krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hermosillo de bal. Bahamondes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pachel is nu in balbezit. Pachel geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pievano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chachuła maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bobkowski passt de bal met de wreef. Cadarso rent richting de bal. Cadarso passt de bal met de wreef. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato draait met de bal, schiet en ... Gavazzo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Sendoni is nu in balbezit. Sendoni met een sublieme pass. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła schiet op doel. Bahamondes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hermosillo geeft een hoge lob. Yiğiter is nu in balbezit. Yiğiter passt de bal in één keer door. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bobkowski speelt de bal door. Mingqi rent richting de bal. Cadarso onderschept slim de pass. Cadarso haalt uit met een fantastische trap. Gavazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R-K-S LUBLIN 63%, Burdasz Team 37%.
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 1:3

47e minuut.
Mingqi onderschept slim de pass. Mingqi geeft een lange en hoge pass. Hove speelt de bal door. Chachuła rent richting de bal. Chachuła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Moszek geeft een hoge lob. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter rent richting de bal. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... Gavazzo bokst de bal weg.

65e minuut.
Moszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Tymrowski de bal. Tymrowski speelt de bal door. Hermosillo rent richting de bal. Hermosillo geeft de bal voor. Gavazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba geeft een lange en hoge pass. Cadarso kopt de bal weg. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato schiet op doel. Gavazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Predić verovert de bal door een tackle van achteren. Predić geeft een hoge lob. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Cadarso is nu in balbezit. Cadarso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sendoni kopt de bal weg. Sağlamsoy rent richting de bal. Hermosillo maakt een afschuwelijke overtreding. Hermosillo krijgt een gele kaart. Sağlamsoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sağlamsoy kan niet meer verder spelen. Băşulescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Moszek passt de bal in één keer door. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski speelt de bal door. Cadarso is nu in balbezit. Cadarso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu met een sublieme pass. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła draait met de bal, schiet en ... Bahamondes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 1:4

83e minuut.
Sendoni speelt de bal door. Pievano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pievano probeert naar een medespeler te passen. Chachuła rent richting de bal. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Bahamondes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Moszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pievano met een sublieme pass. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła draait met de bal, schiet en ... Bahamondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R-K-S LUBLIN 50%, Burdasz Team 50%.
R-K-S LUBLIN - Burdasz Team 1:5