Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: Nijoczaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14352
Nijoczaki Fc bolki
nijovr2 Tactiek 123
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 55.2
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz speelt de bal door. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Moses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Sawa de bal. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz geeft een lange en hoge pass. Milanowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Graczyk onderschept slim de pass. Gierejkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz speelt de bal door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Moses bokst de bal weg.

12e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal zonder na te denken. Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal zonder na te denken. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Van Dessel onderschept slim de pass. Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal met de wreef. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Moses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 2:0

23e minuut.
Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Amolador geeft een lange en hoge pass. Nordmark rent richting de bal. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Godebski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 2:1

25e minuut.
Graczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

32e minuut.
Upton neemt vlug de vrije trap. Pîrvulescu kopt de bal weg. Sawa met een sublieme pass. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. Moses bokst de bal weg.

34e minuut.
Upton passt de bal in één keer door. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milanowski de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 3:1

37e minuut.
Rywczak geeft een hoge lob. Opiela met een sublieme pass. Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft een hoge lob. Nordmark maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 3:2

44e minuut.
Sawa met een sublieme pass. Gierejkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz met een sublieme pass. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nijoczaki 43%, Fc bolki 57%.
Nijoczaki - Fc bolki 3:2

49e minuut.
Sawa probeert naar een medespeler te passen. Gierejkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Milanowski rent richting de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Gierejkiewicz de bal. Gierejkiewicz passt de bal zonder na te denken. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Moses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 4:2

65e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică passt de bal zonder na te denken. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Moses probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Pagès passt de bal zonder na te denken. Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal zonder na te denken. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Neemre probeert naar een medespeler te passen. Escudero is nu in balbezit. Escudero speelt de bal door. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Pagès de bal. Pagès speelt de bal door. Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz geeft een hoge lob. Milanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Moses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sawa passt de bal zonder na te denken. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică geeft een lange en hoge pass. Moses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Pagès is nu in balbezit. Pagès passt de bal in één keer door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Moses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică met een sublieme pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Moses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - Fc bolki 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nijoczaki 43%, Fc bolki 57%.
Nijoczaki - Fc bolki 5:2