Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team Los Colchoneros
5-3-2n Tactiek Colcho
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 40.5
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Farrèr met een sublieme pass. Campos met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 1:0

6e minuut.
Savic is nu in balbezit. Savic geeft een lange en hoge pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Monsaraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 2:0

16e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met de inworp. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Monsaraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bahtiyaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermeiren rent richting de bal. Albijanić onderschept slim de pass. Albijanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Lupi passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Monsaraz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 3:0

24e minuut.
Espinosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kryszkiewicz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu schiet op doel. Monsaraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 4:0

38e minuut.
Feoli speelt de bal door. Lupi is nu in balbezit. Lupi speelt de bal door. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Albijanić is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Albijanić onderschept slim de pass. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 5:0

43e minuut.
Lupi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farrèr geeft een hoge lob. Secăreanu kopt de bal weg. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 48%, Los Colchoneros 52%.
Bukietowa Team - Los Colchoneros 5:0

49e minuut.
Buitenspel voor Hubski. Goede buitenspelval van de verdediging. Bağatur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić draait met de bal, schiet en ... Monsaraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 6:0

61e minuut.
Rozenberg is nu in balbezit. Rozenberg geeft een lange en hoge pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. Monsaraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Los Colchoneros 7:0

62e minuut.
Iloniak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Campos kopt de bal weg. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vermeiren. Secăreanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Secăreanu kan niet meer verder spelen. Medves komt het veld opgelopen. Farrèr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iloniak krijgt zijn hoofd ertegen. Monsaraz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Savic kopt de bal weg. Daar is Farrèr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrèr probeert naar een medespeler te passen. Medves bereikt de bal nog maar net als eerste. Medves draait met de bal, schiet en ... Monsaraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 43%, Los Colchoneros 57%.
Bukietowa Team - Los Colchoneros 7:0