Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: Gregor Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 16271
Gregor Rybnik Nijoczaki
343 Tactiek nijovr2
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen solid


3e minuut.
Pîrvulescu kopt de bal weg. Stănică rent richting de bal. Stănică met een sublieme pass. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gierejkiewicz kopt de bal weg. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina met een sublieme pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Dwójak bokst de bal weg.

12e minuut.
Krentusz geeft een hoge lob. Ujazdowski kopt de bal weg. Rywczak probeert de bal aan de voet te houden. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. Godebski bokst de bal weg. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:0

13e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak geeft de bal voor. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Gierejkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierejkiewicz passt de bal zonder na te denken. Milanowski rent richting de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:1

17e minuut.
Pagès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khamis komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Rywczak geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sulikowski de bal. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:2

20e minuut.
Ujazdowski probeert naar een medespeler te passen. Milanowski rent richting de bal. Milanowski schiet op doel. Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică met een sublieme pass. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sulikowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gierejkiewicz neemt de hoekschop. Milanowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:3

24e minuut.
Khamis speelt de bal door. Sawa speelt de bal door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:4

26e minuut.
Sawa met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal in één keer door. Khamis geeft de bal voor. Milanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Nykiś kopt de bal weg. Matyas rent richting de bal. Milanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sulikowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gierejkiewicz zal de hoekschop nemen. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:5

34e minuut.
Pîrvulescu geeft een hoge lob. Milanowski rent richting de bal. Sulikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sulikowski krijgt een gele kaart. Milanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milanowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:6

40e minuut.
Ziomkowski geeft de bal voor. Rywczak is nu in balbezit. Nykiś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nykiś krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis is nu in balbezit. Khamis geeft een hoge lob. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 74%, Nijoczaki 26%.
Gregor Rybnik - Nijoczaki 1:6

46e minuut.
Krentusz passt de bal zonder na te denken. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică schiet op doel. Milanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Krentusz is nu in balbezit. Krentusz speelt de bal door. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap. Godebski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 2:6

60e minuut.
Inworp. Gumiński komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sulikowski geeft de bal voor. Sawa probeert de bal met de borst te controleren. Sawa geeft een lange en hoge pass. Milanowski rent richting de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Milanowski stond buitenspel. Moszek komt het veld opgelopen. Bombel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stănică passt de bal zonder na te denken. Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis speelt de bal door. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Stănică met een sublieme pass. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Nijoczaki 2:7

83e minuut.
Stănică geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ziomkowski de bal onder controle te krijgen. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis geeft een lange en hoge pass. Matyas heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz geeft een lange en hoge pass. Ujazdowski krijgt zijn hoofd ertegen. Godebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 53%, Nijoczaki 47%.
Gregor Rybnik - Nijoczaki 2:7