Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros MKS Craxa Szczawa
Colcho Tactiek SzAchy
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 48.8
redelijk Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Camino speelt de bal door. Feoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feoli passt de bal in één keer door. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan is nu in balbezit. Daar is Özberk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özberk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Skakanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özberk speelt de bal door. Yirmidokuzekim met een sublieme pass. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:1

9e minuut.
Solås geeft een lange en hoge pass. Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberk passt de bal met de wreef. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... Monsaraz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:2

19e minuut.
Yirmidokuzekim speelt de bal door. Feoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feoli speelt de bal door. Rojo is nu in balbezit. Rojo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yirmidokuzekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim geeft een lange en hoge pass. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... Monsaraz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:3

31e minuut.
Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savic is nu in balbezit. Özberk begaat een overtreding. Özberk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Yurttaş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bahtiyaroğlu de bal onder controle te krijgen. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan schiet op doel. Monsaraz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:4

44e minuut.
Yirmidokuzekim met een snelle inworp. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 51%, MKS Craxa Szczawa 49%.
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:5

51e minuut.
Feoli passt de bal in één keer door. Rojo rent richting de bal. Rojo passt de bal in één keer door. Hubski is nu in balbezit. Hubski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Savic de bal. Özberk rent richting de bal. Özberk speelt de bal door. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Murauer met een sublieme pass. Eskitoprak heeft problemen om de bal te vangen. Eskitoprak geeft een lange en hoge pass. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Solås probeert naar een medespeler te passen. Özberk rent richting de bal. Özberk passt de bal met de wreef. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 45%, MKS Craxa Szczawa 55%.
Los Colchoneros - MKS Craxa Szczawa 0:5