Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: Gregor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21242
Gregor Rybnik KS.Naprzód Rydułtowy
343 Tactiek cichy1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
van Gogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski onderschept slim de pass. Speliers met een sublieme pass. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ... Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 0:1

11e minuut.
Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski passt de bal in één keer door. Krentusz rent richting de bal. Krentusz geeft de bal voor. Ujazdowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Zamieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzetuski speelt de bal door. Nykiś rent richting de bal. Nykiś geeft een lange en hoge pass. Wilches probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nykiś speelt de bal door. Gawryszewski met een sublieme pass. Krentusz met een sublieme pass. Ujazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rędzina passt de bal zonder na te denken. Krentusz rent richting de bal. Krentusz passt de bal zonder na te denken. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina haalt uit met een fantastische trap. Wilches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gülyiğit geeft een lange en hoge pass. Daar is van Gogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus geeft een hoge lob. Hristu kopt de bal weg. Wilches probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Gawryszewski speelt de bal door. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cornejo geeft een hoge lob. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski passt de bal zonder na te denken. Nykiś rent richting de bal. Nykiś geeft een hoge lob. Wilches probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Speliers passt de bal met de wreef. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu speelt de bal door. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Dwójak bokst de bal weg.

43e minuut.
van Gogh met een sublieme pass. Dwójak met een sublieme pass. Speliers probeert naar een medespeler te passen. van Gogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 48%, KS.Naprzód Rydułtowy 52%.
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 0:1

46e minuut.
Hartmann komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cornejo met de inworp. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu geeft een hoge lob. Hartmann springt en kopt de bal. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 0:2

57e minuut.
Skrzetuski controleert de bal met de borst. Speliers probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... Dwójak bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gumiński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Matyas rent richting de bal. Speliers verovert de bal door een tackle van achteren. Speliers geeft een lange en hoge pass. Hartmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Dwójak bokst de bal weg.

68e minuut.
Janus probeert naar een medespeler te passen. Hristu probeert de bal aan de voet te houden. Krentusz geeft de bal voor. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 1:2

69e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 1:3

70e minuut.
Moszek komt het veld opgelopen. Bombel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sokol probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu passt de bal met de wreef. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dwójak trapt de bal weg. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Dwójak bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 1:4

80e minuut.
Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Speliers is nu in balbezit. Speliers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hartmann de bal onder controle te krijgen. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 49%, KS.Naprzód Rydułtowy 51%.
Gregor Rybnik - KS.Naprzód Rydułtowy 1:5