Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mściwoje GKS Kraska Jasieniec
batyskaff Tactiek ucin
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
29 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen good


1e minuut.
Güçlütürk met een sublieme pass. Helvei is nu in balbezit. Helvei passt de bal zonder na te denken. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu speelt de bal door. Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 0:1

7e minuut.
Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Quiroz rent richting de bal. Pieczara is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Arellano bokst de bal weg.

9e minuut.
Enxaqueca geeft een hoge lob. Pieczara controleert de bal met de borst. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Arellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pieczara speelt de bal door. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porcello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 1:1

24e minuut.
Enxaqueca met een sublieme pass. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei passt de bal in één keer door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Helvei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara geeft een hoge lob. Quiroz krijgt zijn hoofd ertegen. Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 2:1

31e minuut.
Helvei rent richting de bal. Helvei geeft een hoge lob. O`Neal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pieczara geeft de bal voor. Pelotas verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Helvei rent richting de bal. Helvei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 3:1

40e minuut.
Pelotas rent richting de bal. Pelotas geeft een lange en hoge pass. Konopka kopt de bal weg. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz passt de bal in één keer door. Pieczara speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel. Arellano bokst de bal weg.

43e minuut.
Widzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Widzisz geeft de bal voor. Inworp. Helvei met de inworp. Pieczara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 33%, GKS Kraska Jasieniec 67%.
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 3:1

46e minuut.
Sulak passt de bal in één keer door. Witaszek heeft problemen om de bal te vangen. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Pelotas onderschept slim de pass. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. Arellano bokst de bal weg. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš geeft de bal voor. Czakó is nu in balbezit. Leistad rent richting de bal. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Bamberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liesmiņš heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Czakó controleert de bal met de borst. Czakó speelt de bal door. Sulak rent richting de bal. Sulak geeft een hoge lob. Leistad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bamberek met een harde bal richting middenveld. Czakó kopt de bal weg. Konopka probeert de bal met de borst te controleren. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
O`Neal speelt de bal door. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Arellano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara schiet op doel. Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 4:1

73e minuut.
Liesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka onderschept slim de pass. Konopka speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Arellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk passt de bal in één keer door. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara passt de bal in één keer door. Helvei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Scarlat onderschept slim de pass. Czakó onderschept slim de pass. Czakó probeert naar een medespeler te passen. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad draait met de bal, schiet en ... Bamberek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven passt de bal met de wreef. Sulak met een sublieme pass. Klungelig pakt Liesmiņš de bal. Liesmiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 46%, GKS Kraska Jasieniec 54%.
FC Mściwoje - GKS Kraska Jasieniec 4:1