Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Craxa Szczawa KS Zoruchowo
SzAchy Tactiek artur2
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Şehitarslan de bal onder controle te krijgen. Fossaghi geeft een lange en hoge pass. Yurttaş heeft problemen om de bal te vangen. Rantidev verovert de bal door een tackle van achteren. Rantidev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 0:1

10e minuut.
Rantidev rent richting de bal. Rantidev geeft een hoge lob. Arendt kopt de bal weg. Potoček rent richting de bal. Potoček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eskitoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Eskitoprak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedzielan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ugarte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potoček de bal. Wyczułkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potoček raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedzielan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wyczułkowski rent richting de bal. Wyczułkowski geeft de bal voor. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 1:1

37e minuut.
Bosánszki kopt de bal weg. Krsmanović is nu in balbezit. Krsmanović geeft de bal voor. Juran geeft een hoge lob. Rantidev krijgt zijn hoofd ertegen. Murauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Wyczułkowski geeft een hoge lob. Inworp. Arendt met de inworp. Niedzielan geeft de bal voor. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Murauer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Craxa Szczawa 67%, KS Zoruchowo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 1:1

46e minuut.
Daar is Ugarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarte met een sublieme pass. Arendt probeert naar een medespeler te passen. Potoček bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Özberk met de inworp. Eskitoprak rent richting de bal. Eskitoprak geeft een hoge lob. Cecchetto springt en kopt de bal. Arriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 2:1

49e minuut.
Şehitarslan heeft problemen om de bal te vangen. Şehitarslan speelt de bal door. Salli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cecchetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wyczułkowski rent richting de bal. Potoček onderschept slim de pass. Yurttaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yurttaş krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Salli geeft de bal voor. Juran rent richting de bal. Juran probeert naar een medespeler te passen. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Eskitoprak de bal. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi probeert naar een medespeler te passen. Juran bereikt de bal nog maar net als eerste. Juran geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murauer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Potoček probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 2:2

78e minuut.
Yirmidokuzekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim passt de bal in één keer door. Wyczułkowski is nu in balbezit. Potoček verovert de bal door een tackle van achteren. Potoček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Murauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potoček bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoček draait met de bal, schiet en ... Murauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Arendt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedzielan geeft de bal voor. Rantidev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Craxa Szczawa 61%, KS Zoruchowo 39%.
MKS Craxa Szczawa - KS Zoruchowo 2:3