Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team Nijoczaki
5-3-2n Tactiek nijovr2
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 56.4
formidable Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Campos met een sublieme pass. Godebski met een sublieme pass. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Reina is nu in balbezit. Reina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Sawa controleert de bal met de borst. Sawa met een sublieme pass. Reina geeft een lange en hoge pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Nijoczaki 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Pîrvulescu de bal onder controle te krijgen. Milanowski kopt de bal weg. Reina probeert naar een medespeler te passen. Dore is nu in balbezit. Dore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Reina rent richting de bal. Pîrvulescu begaat een overtreding. Reina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reina met een snel genomen vrije trap. Dore krijgt zijn hoofd ertegen. Godebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reina neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dore de bal. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ... Godebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Dore onderschept slim de pass. Dore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Farrèr probeert naar een medespeler te passen. Jurado Espinosa is nu in balbezit. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. Godebski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Nijoczaki 2:0

39e minuut.
Sawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crespo is nu in balbezit. Gierejkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gierejkiewicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Farrèr passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Campos de bal. Campos probeert naar een medespeler te passen. Dore bereikt de bal nog maar net als eerste. Dore schiet op doel. Godebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 41%, Nijoczaki 59%.
Bukietowa Team - Nijoczaki 2:0

46e minuut.
Lupi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jurado Espinosa is nu in balbezit. Reina verovert de bal door een tackle van achteren. Reina passt de bal met de wreef. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić schiet op doel. Godebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dore bereikt de bal nog maar net als eerste. Dore schiet op doel. Godebski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Nijoczaki 3:0

64e minuut.
Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Dore rent richting de bal. Pîrvulescu is nu in balbezit. Dore onderschept slim de pass. Dore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Rywczak de bal. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Conceição speelt de bal door. Dore is nu in balbezit. Dore geeft een hoge lob. Godebski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rozenberg passt de bal zonder na te denken. Dore rent richting de bal. Neemre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neemre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 48%, Nijoczaki 52%.
Bukietowa Team - Nijoczaki 3:0