Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVFC Mogilno Chelsea Szczecin
gatorade Tactiek 2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Oleszkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falangola Cappai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 0:1

9e minuut.
rent richting de bal. Łuczka rent richting de bal. Łuczka passt de bal in één keer door. Trojanowski is nu in balbezit. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Czédli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Formela rent richting de bal. Formela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 1:1

21e minuut.
Tasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Małyszek de bal. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 2:1

36e minuut.
Budejevas probeert naar een medespeler te passen. Falangola Cappai is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tasi ... Strafschop! Falangola Cappai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Falangola Cappai kan niet meer verder spelen. Ekl komt het veld opgelopen. Rüya neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 2:2

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC Mogilno 51%, Chelsea Szczecin 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 2:2

52e minuut.
Rüya passt de bal zonder na te denken. Ekl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekl probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi probeert naar een medespeler te passen. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 3:2

59e minuut.
McGinn onderschept slim de pass. McGinn geeft de bal voor. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Paluchowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Romeo onderschept slim de pass. Romeo geeft een hoge lob. Daar is Urbanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Łuczka passt de bal met de wreef. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik passt de bal met de wreef. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czédli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jobinashvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 4:2

70e minuut.
Tasi passt de bal met de wreef. Formela bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela passt de bal met de wreef. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cotea rent richting de bal. Cotea geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz kopt de bal weg. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Oleszkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekl met de inworp. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 4:3

85e minuut.
Corna bereikt de bal nog maar net als eerste. Corna geeft een lange en hoge pass. Daar is Małyszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel. Czédli bokst de bal weg. Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeo passt de bal met de wreef. Formela bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC Mogilno 61%, Chelsea Szczecin 39%.
AVFC Mogilno - Chelsea Szczecin 5:3