Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogórze Pleśna FC JANOW
4 Tactiek NA RATUNEK
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Podzemský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podzemský passt de bal met de wreef. Maddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddé geeft de bal voor. Velasquez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - FC JANOW 0:1

9e minuut.
Palomón rent richting de bal. Butilă onderschept slim de pass. Butilă met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dávila passt de bal in één keer door. Dulea geeft een hoge lob. Puškarev kopt de bal weg. Klungelig pakt Maśnica de bal. Maśnica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leno probeert naar een medespeler te passen. Maddé is nu in balbezit. Maddé speelt de bal door. Maśnica rent richting de bal. Maśnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Iżmanowski speelt de bal door. Musielak speelt de bal door. Butilă speelt de bal door. Kabowski rent richting de bal. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Podzemský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddé geeft een hoge lob. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - FC JANOW 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 56%, FC JANOW 44%.
Pogórze Pleśna - FC JANOW 0:2

51e minuut.
Butilă met de inworp. Malawski met een sublieme pass. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Kabowski rent richting de bal. Kabowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Kabowski de bal. Bohňák verovert de bal door een tackle van achteren. Bohňák met een sublieme pass. Maddé geeft een lange en hoge pass. Velasquez krijgt zijn hoofd ertegen. Siciński bokst de bal weg.

66e minuut.
Inworp. Puškarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podzemský rent richting de bal. Podzemský geeft een hoge lob. Velasquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski geeft een hoge lob. Butilă kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - FC JANOW 1:2

74e minuut.
Velasquez kopt de bal weg. Malawski is nu in balbezit. Podzemský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podzemský krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Vũ Minh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maddé de bal. Maddé speelt de bal door. Velasquez heeft problemen om de bal te vangen. Velasquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molina trapt de bal weg van het doel. Malawski kopt de bal weg. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dulea kopt de bal weg. Puškarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškarev passt de bal zonder na te denken. Velasquez is nu in balbezit. Velasquez schiet op doel. Siciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Maddé is nu in balbezit. Maddé passt de bal in één keer door. Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - FC JANOW 1:3

88e minuut.
Mihułka passt de bal met de wreef. Puškarev is nu in balbezit. Puškarev passt de bal met de wreef. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez schiet op doel. Siciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 54%, FC JANOW 46%.
Pogórze Pleśna - FC JANOW 1:3