Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: Barkowo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10861
Barkowo United Gdovia KS
YOu Tactiek piechu6
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
31.3 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten excellent
weak Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Türköne rent richting de bal. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon haalt uit met een fantastische trap. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:1

3e minuut.
Luzon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Türköne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzon rent richting de bal. Luzon schiet op doel. Bedryj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:2

4e minuut.
Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański onderschept slim de pass. Luzon rent richting de bal. Türköne rent richting de bal. Türköne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Luzon heeft problemen om de bal te vangen. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok geeft een hoge lob. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:3

10e minuut.
Olejok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański geeft de bal voor. Csákányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Strąk de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:4

15e minuut.
Calangiu onderschept slim de pass. Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Luzon is nu in balbezit. Türköne is nu in balbezit. Türköne schiet op doel. Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft de bal voor. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. Kołomański rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Iloniak ... Strafschop! Iloniak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kołomański raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołomański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:5

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez met een snelle inworp. Calangiu is nu in balbezit. Calangiu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:6

22e minuut.
Olejok rent richting de bal. Olejok passt de bal met de wreef. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon haalt uit met een fantastische trap. Bedryj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
München bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok rent richting de bal. Olejok met een sublieme pass. Luzon is nu in balbezit. Luzon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft de bal voor. Lorenzini verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok is nu in balbezit. Olejok geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Strąk onderschept slim de pass. Benítez rent richting de bal. Benítez speelt de bal door. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:7

37e minuut.
Olejok met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez speelt de bal door. Klungelig pakt Luzon de bal. Luzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:8

45e minuut.
Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok speelt de bal door. Luzon is nu in balbezit. Luzon draait met de bal, schiet en ... Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 74%, Gdovia KS 26%.
Barkowo United - Gdovia KS 0:9

48e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. Kołomański kopt de bal weg. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne schiet op doel. Bedryj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:10

49e minuut.
Kuliga komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Strąk heeft problemen om de bal te vangen. München is nu in balbezit. Calangiu begaat een overtreding. Calangiu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Türköne is nu in balbezit. Türköne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:11

64e minuut.
Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:12

68e minuut.
Daar is Türköne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzon rent richting de bal. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon is nu in balbezit. Luzon haalt uit met een fantastische trap. Bedryj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türköne is nu in balbezit. Türköne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:13

72e minuut.
Benítez speelt de bal door. Csákányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luzon rent richting de bal. Luzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:14

76e minuut.
Bedryj trapt de bal weg. Benítez kopt de bal weg. Türköne probeert de bal met de borst te controleren. Türköne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:15

78e minuut.
Strąk heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini geeft de bal voor. Olejok geeft een hoge lob. Luzon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:16

78e minuut.
Luzon is nu in balbezit. Luzon passt de bal zonder na te denken. Kołomański is nu in balbezit. Luzon rent richting de bal. Luzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Olejok kopt de bal weg. Strąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:17

83e minuut.
Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu rent richting de bal. Calangiu passt de bal zonder na te denken. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:18

85e minuut.
Türköne kopt de bal weg. Olejok controleert de bal met de borst. Olejok passt de bal in één keer door. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:19

87e minuut.
Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal in één keer door. Türköne heeft problemen om de bal te vangen. Türköne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Luzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomański rent richting de bal. Kołomański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:20

89e minuut.
Luzon verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal met de wreef. Türköne heeft problemen om de bal te vangen. Türköne haalt uit met een fantastische trap. Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gdovia KS 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 71%, Gdovia KS 29%.
Barkowo United - Gdovia KS 0:21