Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogórze Pleśna AVFC Mogilno
4 Tactiek blaze of glory 2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Łuczka probeert naar een medespeler te passen. Jobinashvili rent richting de bal. Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Oleszkiewicz geeft de bal voor. Corna rent richting de bal. Kabowski onderschept slim de pass. Kabowski haalt uit met een fantastische trap. Paluchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - AVFC Mogilno 1:0

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kabowski stond buitenspel. Łuczka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grycki kopt de bal weg. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kowalczewski onderschept slim de pass. Kowalczewski passt de bal met de wreef. Tasi met een sublieme pass. Grycki is nu in balbezit. Grycki haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 63%, AVFC Mogilno 37%.
Pogórze Pleśna - AVFC Mogilno 1:0

46e minuut.
Łuczka passt de bal in één keer door. Daar is Oleszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabowski rent richting de bal. Kabowski haalt uit met een fantastische trap. Paluchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - AVFC Mogilno 2:0

48e minuut.
Jobinashvili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trojanowski de bal. Trojanowski geeft de bal voor. Grycki rent richting de bal. Grycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Malawski passt de bal in één keer door. Daar is Kadłubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski speelt de bal door. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki verovert de bal door een tackle van achteren. Grycki speelt de bal door. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mihułka geeft een lange en hoge pass. Corna heeft problemen om de bal te vangen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - AVFC Mogilno 3:0

77e minuut.
Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka geeft een hoge lob. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi geeft de bal voor. Grycki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Mrówka komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kabowski stond buitenspel. Rek komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mihułka kopt de bal weg. Malawski rent richting de bal. Malawski speelt de bal door. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mrówka kopt de bal weg. Urbanik heeft problemen om de bal te vangen. Rek is nu in balbezit. Rek schiet op doel. Paluchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - AVFC Mogilno 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 50%, AVFC Mogilno 50%.
Pogórze Pleśna - AVFC Mogilno 4:0