Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Ostrovia MANCHESTER UNITED PS
OSTRO_PO_SWOJE Tactiek MUPS
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly passt de bal in één keer door. Tol heeft problemen om de bal te vangen. Tol draait met de bal, schiet en ... Munn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
MacPhedron probeert naar een medespeler te passen. Písecký rent richting de bal. Met opzet legt Załuska zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Załuska naar de kleedkamers voor een vroege douche. Písecký is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darbinyan met een snel genomen vrije trap. Giuly maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - MANCHESTER UNITED PS 1:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Gowin de bal onder controle te krijgen. Wawrzak is nu in balbezit. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký geeft de bal voor. Giuly springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Písecký is nu in balbezit. Písecký passt de bal met de wreef. Tol is nu in balbezit. Tol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Ostrovia 54%, MANCHESTER UNITED PS 46%.
KKS Ostrovia - MANCHESTER UNITED PS 1:0

46e minuut.
Gowin is nu in balbezit. Incardona geeft een hoge lob. Habuš kopt de bal weg. Kulomber is nu in balbezit. Kulomber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Písecký is nu in balbezit. Písecký met een sublieme pass. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - MANCHESTER UNITED PS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Ostrovia 55%, MANCHESTER UNITED PS 45%.
KKS Ostrovia - MANCHESTER UNITED PS 2:0