Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HydraGrzesio BKS Lechia
Hydra Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazak geeft een hoge lob. Squizzato controleert de bal met de borst. Squizzato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
van der Doelen geeft een hoge lob. Bork rent richting de bal. Bikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizielski is nu in balbezit. Guereschi rent richting de bal. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Szczepańczyk geeft een hoge lob. Mazak kopt de bal weg. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato rent richting de bal. Squizzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bikov geeft een hoge lob. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen onderschept slim de pass. Nizielski onderschept slim de pass. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 47%, BKS Lechia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC HydraGrzesio - BKS Lechia 0:0

49e minuut.
Squizzato is nu in balbezit. Squizzato geeft een lange en hoge pass. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Moriggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BKS Lechia 0:1

81e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Guereschi rent richting de bal. Guereschi passt de bal zonder na te denken. Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC HydraGrzesio - BKS Lechia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 49%, BKS Lechia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC HydraGrzesio - BKS Lechia 1:1