Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: Barkowo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3349
Barkowo United KS Zamość
YOu Tactiek zamojska
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
31.9 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Ottonello rent richting de bal. Ottonello passt de bal in één keer door. Tudose rent richting de bal. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Bedryj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bedryj speelt de bal door. Grothe rent richting de bal. Grothe geeft de bal voor. Tudose rent richting de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ottonello geeft een lange en hoge pass. Kamblevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamblevičius met een sublieme pass. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grothe kan de bal niet met de borst controleren. Pitt rent richting de bal. Pitt passt de bal in één keer door. Kamblevičius rent richting de bal. Kamblevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Ottonello geeft een lange en hoge pass. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello geeft een lange en hoge pass. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KS Zamość 0:1

45e minuut.
Ottonello met de inworp. Coteanu geeft een lange en hoge pass. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose schiet op doel. Bedryj probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 64%, KS Zamość 36%.
Barkowo United - KS Zamość 0:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bedryj met een harde bal richting middenveld. Grothe kopt de bal weg. Tudose rent richting de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ... Bedryj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KS Zamość 0:2

54e minuut.
Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Straňan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Straňan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamblevičius onderschept slim de pass. Tudose is nu in balbezit. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KS Zamość 0:3

65e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. München tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ottonello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kamblevičius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KS Zamość 0:4

76e minuut.
Özberk is nu in balbezit. Özberk geeft een lange en hoge pass. Csákányi is nu in balbezit. Grothe rent richting de bal. Grothe geeft de bal voor. Bedryj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kamblevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamblevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KS Zamość 0:5

79e minuut.
Coteanu speelt de bal door. Grothe is nu in balbezit. Grothe passt de bal in één keer door. Kamblevičius rent richting de bal. Kamblevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamblevičius rent richting de bal. Kamblevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. München onderschept slim de pass. München met een sublieme pass. Tudose is nu in balbezit. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Bedryj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kamblevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kamblevičius is nu in balbezit. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft de bal voor. Ottonello geeft de bal voor. Kamblevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 71%, KS Zamość 29%.
Barkowo United - KS Zamość 0:5