Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS Heart of Minas Tirith
piechu6 Tactiek Minas
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
27 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 44
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Luzon verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomański rent richting de bal. Luzon geeft een lange en hoge pass. Türköne rent richting de bal. Türköne draait met de bal, schiet en ... Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki geeft een lange en hoge pass. Kołomański kopt de bal weg. Türköne rent richting de bal. Türköne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pudel speelt de bal door. Oprişan kan de bal niet met de borst controleren. Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ... Iwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pradel rent richting de bal. Smelik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pradel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oprişan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pradel krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Smelik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajc geeft een hoge lob. Tylak kopt de bal weg. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Calangiu passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Calangiu kopt de bal weg. Chachuła heeft problemen om de bal te vangen. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne is nu in balbezit. Türköne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Pinho speelt de bal door. Naliato speelt de bal door. Pradel is nu in balbezit. Pradel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok geeft de bal voor. Kołomański rent richting de bal. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon draait met de bal, schiet en ... Iwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok geeft de bal voor. Kołomański kopt de bal weg. Türköne is nu in balbezit. Türköne schiet op doel. Iwan bokst de bal weg. Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 1:0

38e minuut.
Vajc is nu in balbezit. Smelik rent richting de bal. Smelik geeft de bal voor. Luzon is nu in balbezit. Luzon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. Walczak kopt de bal weg. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Türköne rent richting de bal. Türköne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 50%, Heart of Minas Tirith 50%.
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 1:0

46e minuut.
Kuliga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu geeft de bal voor. Walczak is nu in balbezit. Türköne onderschept slim de pass. Türköne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kołomański rent richting de bal. Chachuła begaat een overtreding. Kołomański raakt geblesseerd tijdens het duel. Calangiu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 2:0

55e minuut.
Olejok geeft een hoge lob. Türköne kopt de bal weg. Luzon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Türköne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türköne haalt uit met een fantastische trap. Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 3:0

57e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Kołomański kopt de bal weg. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Türköne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 4:0

65e minuut.
Calangiu passt de bal zonder na te denken. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon speelt de bal door. Türköne is nu in balbezit. Türköne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türköne rent richting de bal. Türköne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 5:0

77e minuut.
Pinho rent richting de bal. Muchowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki passt de bal met de wreef. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Calangiu passt de bal in één keer door. Türköne is nu in balbezit. Türköne passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... Iwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luzon is nu in balbezit. Luzon schiet op doel. Iwan bokst de bal weg.

89e minuut.
Olejok rent richting de bal. Olejok met een sublieme pass. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański geeft de bal voor. Türköne springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 32%, Heart of Minas Tirith 68%.
Gdovia KS - Heart of Minas Tirith 6:0