Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: PIEKŁO PS
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 12611
MANCHESTER UNITED PS FC HydraGrzesio
MUPS Tactiek Hydra
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Tootma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tootma probeert naar een medespeler te passen. Carrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrón geeft een lange en hoge pass. MacVanish krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Guereschi kopt de bal weg. Kopertowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stemberg. Stemberg krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Tootma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tootma passt de bal met de wreef. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel. Munn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FC HydraGrzesio 0:1

31e minuut.
Łęgosz geeft een hoge lob. Kopertowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stemberg de bal onder controle te krijgen. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel. Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kulomber probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wawrzak neemt de hoekschop. MacVanish maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Wawrzak met een snelle inworp. Nəzərov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 35%, FC HydraGrzesio 65%.
MANCHESTER UNITED PS - FC HydraGrzesio 0:1

49e minuut.
Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. Szczepańczyk probeert de bal aan de voet te houden. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish schiet op doel. Moriggi bokst de bal weg.

82e minuut.
Pasichnichenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Łęgosz de bal. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. MacVanish rent richting de bal. MacVanish schiet op doel. Moriggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 32%, FC HydraGrzesio 68%.
MANCHESTER UNITED PS - FC HydraGrzesio 0:1