Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: FC JANOW Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20305
FC JANOW KS Zamość
NA RATUNEK Tactiek zamojska
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Väkiparta passt de bal in één keer door. Gardner rent richting de bal. Gardner geeft de bal voor. Tudose rent richting de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puškarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podzemský probeert naar een medespeler te passen. Puškarev is nu in balbezit. Puškarev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velasquez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 46%, KS Zamość 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JANOW - KS Zamość 0:0

54e minuut.
Podzemský rent richting de bal. Ottonello verovert de bal door een tackle van achteren. Ottonello passt de bal zonder na te denken. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Tudose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maddé is nu in balbezit. Maddé passt de bal zonder na te denken. Podzemský is nu in balbezit. Podzemský geeft een hoge lob. Velasquez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Puškarev geeft een hoge lob. Velasquez is nu in balbezit. Özberk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özberk krijgt een gele kaart. Velasquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maśnica legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mateja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dembek is nu in balbezit. Podzemský verovert de bal door een tackle van achteren. Podzemský geeft de bal voor. Mateja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Puškarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podzemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Grothe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grothe krijgt een gele kaart. Podzemský roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Podzemský kan niet meer verder spelen. Grochal komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Grochal rent richting de bal. Grochal passt de bal met de wreef. Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica draait met de bal, schiet en ... Mateja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - KS Zamość 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 37%, KS Zamość 63%.
FC JANOW - KS Zamość 1:0