Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogórze Pleśna Heart of Minas Tirith
4 Tactiek Minas
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 44.2
formidable Schieten good
outstanding Passen good
very good Verdedigen adequate


13e minuut.
Butilă geeft de bal voor. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński maakt een afschuwelijke overtreding. Orliński krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Malawski met een sublieme pass. Butilă rent richting de bal. Butilă passt de bal zonder na te denken. Rek is nu in balbezit. Rek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Butilă passt de bal zonder na te denken. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek onderschept slim de pass. Rek draait met de bal, schiet en ... Iwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 1:0

27e minuut.
Kabowski is nu in balbezit. Orliński is nu in balbezit. Orliński passt de bal zonder na te denken. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Iwan bokst de bal weg.

29e minuut.
Malawski passt de bal met de wreef. Kabowski rent richting de bal. Kazanowski begaat een overtreding. Kazanowski krijgt een gele kaart. Kabowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadłubowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kabowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Rek de bal. Chachuła probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski speelt de bal door. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski haalt uit met een fantastische trap. Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chachuła probeert naar een medespeler te passen. Pinho rent richting de bal. Pinho passt de bal met de wreef. Pradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Naliato de bal. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski passt de bal zonder na te denken. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski schiet op doel. Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Musielak passt de bal in één keer door. Butilă is nu in balbezit. Butilă met een sublieme pass. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel. Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 2:0

41e minuut.
Kadłubowski met een sublieme pass. Rek rent richting de bal. Chachuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chachuła is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Rek heeft problemen om de bal te vangen. Butilă rent richting de bal. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 41%, Heart of Minas Tirith 59%.
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 3:0

48e minuut.
Malawski passt de bal in één keer door. Kadłubowski speelt de bal door. Rek is nu in balbezit. Rek draait met de bal, schiet en ... Iwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 4:0

51e minuut.
Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk geeft een lange en hoge pass. Butilă probeert naar een medespeler te passen. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Malawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilă probeert naar een medespeler te passen. Rek rent richting de bal. Rek haalt uit met een fantastische trap. Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mihułka kopt de bal weg. Malawski heeft problemen om de bal te vangen. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Rek rent richting de bal. Rek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rek is nu in balbezit. Rek passt de bal in één keer door. Butilă is nu in balbezit. Butilă schiet op doel. Iwan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Orliński heeft problemen om de bal te vangen. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski speelt de bal door. Rek is nu in balbezit. Rek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Musielak met een sublieme pass. Pinho rent richting de bal. Pinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pradel kan de bal niet met de borst controleren. Musielak rent richting de bal. Musielak geeft een lange en hoge pass. Rek rent richting de bal. Rek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Malawski speelt de bal door. Butilă rent richting de bal. Butilă probeert naar een medespeler te passen. Rek is nu in balbezit. Rek schiet op doel. Iwan bokst de bal weg. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 5:0

69e minuut.
Butilă speelt de bal door. Daar is Rek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rek passt de bal in één keer door. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 6:0

71e minuut.
Filipiak rent richting de bal. Filipiak geeft de bal voor. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski schiet op doel. Iwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 7:0

74e minuut.
Malawski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kadłubowski de bal. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kadłubowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipiak rent richting de bal. Filipiak geeft een lange en hoge pass. Rek is nu in balbezit. Rek haalt uit met een fantastische trap. Iwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 8:0

81e minuut.
Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak onderschept slim de pass. Kadłubowski speelt de bal door. Rek rent richting de bal. Rek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mrówka komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kazanowski kan de bal niet met de borst controleren. Mrówka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naliato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siciński met een sublieme pass. Rek is nu in balbezit. Rek schiet op doel. Iwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 9:0

84e minuut.
Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek probeert naar een medespeler te passen. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Iwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 10:0

85e minuut.
Relicki komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Arnao verovert de bal door een tackle van achteren. Kabowski is nu in balbezit. Met opzet legt Arnao zijn tegenspeler op de grond. Arnao krijgt een gele kaart. Kabowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Malawski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Relicki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 39%, Heart of Minas Tirith 61%.
Pogórze Pleśna - Heart of Minas Tirith 10:0