Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: Barkowo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6272
Barkowo United KKS Ostrovia
YOu Tactiek BKS
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.5 gemiddelde waardering 43.2
average Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Darbinyan rent richting de bal. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký passt de bal zonder na te denken. Tol is nu in balbezit. Tol schiet op doel. Bedryj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Darbinyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert München de bal onder controle te krijgen. Tol is nu in balbezit. Tol draait met de bal, schiet en ... Bedryj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Parti is nu in balbezit. Lisov geeft een hoge lob. Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly onderschept slim de pass. Giuly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Kraśko de bal. Kraśko met een sublieme pass. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol schiet op doel. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Papatrechas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký passt de bal zonder na te denken. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KKS Ostrovia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 43%, KKS Ostrovia 57%.
Barkowo United - KKS Ostrovia 0:1

47e minuut.
Písecký geeft een hoge lob. Csákányi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Písecký zal de hoekschop nemen. Iloniak probeert de bal met de borst te controleren. Bedryj bokst de bal weg. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tol is nu in balbezit. Tol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KKS Ostrovia 0:2

48e minuut.
Parti met een sublieme pass. Csákányi is nu in balbezit. Csákányi geeft de bal voor. Giuly rent richting de bal. Giuly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tol passt de bal zonder na te denken. Písecký is nu in balbezit. Písecký met een sublieme pass. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol schiet op doel. Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KKS Ostrovia 0:3

77e minuut.
München geeft de bal voor. Písecký kopt de bal weg. Tol rent richting de bal. Tol haalt uit met een fantastische trap. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - KKS Ostrovia 0:4

83e minuut.
Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke verovert de bal door een tackle van achteren. Radke geeft een lange en hoge pass. Tol is nu in balbezit. Tol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Písecký neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 51%, KKS Ostrovia 49%.
Barkowo United - KKS Ostrovia 0:4