Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS FC HydraGrzesio
piechu6 Tactiek Hydra
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Daar is Trọng Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzon rent richting de bal. Baldisserott verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hiếu is nu in balbezit. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Calangiu passt de bal met de wreef. Benítez speelt de bal door. Pasichnichenko is nu in balbezit. Türköne onderschept slim de pass. Türköne haalt uit met een fantastische trap. Gutmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olejok neemt de hoekschop. Trọng Hiếu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Luzon passt de bal in één keer door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon schiet op doel. Gutmański bokst de bal weg.

14e minuut.
Guereschi passt de bal zonder na te denken. Kopertowski is nu in balbezit. Calangiu begaat een overtreding. Calangiu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Pudel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 0:1

24e minuut.
Olejok is nu in balbezit. Olejok met een sublieme pass. Türköne rent richting de bal. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 1:1

29e minuut.
Szczepańczyk geeft een lange en hoge pass. Guereschi kopt de bal weg. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pudel trapt de bal weg van het doel. Olejok kopt de bal weg. Łęgosz is nu in balbezit. Trọng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hiếu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Türköne is nu in balbezit. Luzon is nu in balbezit. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne draait met de bal, schiet en ... Gutmański bokst de bal weg. Luzon rent richting de bal. Trọng Hiếu rent richting de bal. Pasichnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Luzon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 2:1

35e minuut.
Baldisserott passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trọng Hiếu met een sublieme pass. Türköne is nu in balbezit. Grgona begaat een overtreding. Grgona krijgt een gele kaart. Türköne raakt geblesseerd tijdens het duel. Benítez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Türköne rent richting de bal. Türköne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 49%, FC HydraGrzesio 51%.
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 3:1

46e minuut.
Kuliga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Türköne rent richting de bal. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal zonder na te denken. Türköne is nu in balbezit. Türköne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 4:1

50e minuut.
Łęgosz met een sublieme pass. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Kuliga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Castiñeiras de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 4:2

54e minuut.
Luzon is nu in balbezit. Trọng Hiếu rent richting de bal. Staruchowicz onderschept slim de pass. Luzon verovert de bal door een tackle van achteren. Luzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 5:2

55e minuut.
Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Trọng Hiếu is nu in balbezit. Trọng Hiếu speelt de bal door. Daar is Türköne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türköne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gutmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasichnichenko onderschept slim de pass. Pasichnichenko met een sublieme pass. Olejok is nu in balbezit. Olejok haalt uit met een fantastische trap. Gutmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 6:2

62e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. Daar is Baldisserott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Staruchowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizielski geeft een hoge lob. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 6:3

89e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Luzon rent richting de bal. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 43%, FC HydraGrzesio 57%.
Gdovia KS - FC HydraGrzesio 7:3