Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS BKS Lechia
piechu6 Tactiek 4-4-2
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 51.6
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu passt de bal met de wreef. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Olejok geeft een hoge lob. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne schiet op doel. Mayol bokst de bal weg. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon haalt uit met een fantastische trap. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 1:0

8e minuut.
Daar is Calangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calangiu passt de bal zonder na te denken. Olejok rent richting de bal. Olejok geeft een hoge lob. Türköne krijgt zijn hoofd ertegen. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Calangiu is nu in balbezit. Calangiu geeft de bal voor. Türköne kopt de bal weg. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu schiet op doel. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Calangiu speelt de bal door. Olejok rent richting de bal. Olejok geeft een hoge lob. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olejok geeft een lange en hoge pass. Türköne maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 2:0

13e minuut.
Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibagaza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Türköne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calangiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trọng Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sonzogni rent richting de bal. Castiñeiras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sonzogni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moros legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 2:1

19e minuut.
Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon rent richting de bal. Luzon passt de bal zonder na te denken. Trọng Hiếu is nu in balbezit. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Luzon passt de bal in één keer door. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok met een sublieme pass. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu passt de bal in één keer door. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne haalt uit met een fantastische trap. Faife probeert de bal aan de voet te houden. Mayol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 3:1

27e minuut.
Faife kopt de bal weg. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Pudel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Trọng Hiếu is nu in balbezit. Trọng Hiếu passt de bal in één keer door. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ... Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 4:1

30e minuut.
Moros passt de bal met de wreef. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni passt de bal in één keer door. Ibagaza is nu in balbezit. Ibagaza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mazak probeert naar een medespeler te passen. Bork rent richting de bal. Bork passt de bal in één keer door. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 5:1

35e minuut.
Benítez speelt de bal door. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Faife begaat een overtreding. Türköne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Türköne kan niet meer verder spelen. Kołomański komt het veld opgelopen. Calangiu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 44%, BKS Lechia 56%.
Gdovia KS - BKS Lechia 6:1

46e minuut.
Kuliga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kołomański heeft problemen om de bal te vangen. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon passt de bal in één keer door. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok schiet op doel. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 7:1

48e minuut.
Calangiu met een snelle inworp. Benítez rent richting de bal. Benítez speelt de bal door. Luzon rent richting de bal. Luzon schiet op doel. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Daar is Olejok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejok geeft een hoge lob. Trọng Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 8:1

62e minuut.
Ibagaza heeft problemen om de bal te vangen. Ibagaza speelt de bal door. Olejok geeft een hoge lob. Trọng Hiếu is nu in balbezit. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Luzon probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka is nu in balbezit. Trọng Hiếu onderschept slim de pass. Trọng Hiếu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trọng Hiếu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - BKS Lechia 9:1

77e minuut.
Daar is Calangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Benítez geeft de bal voor. Trọng Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Calangiu passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. Trọng Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Märtmaa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Castiñeiras rent richting de bal. Bork verovert de bal door een tackle van achteren. Bork speelt de bal door. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap. Kuliga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 37%, BKS Lechia 63%.
Gdovia KS - BKS Lechia 9:1