Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Fc SkyCC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13033
Fc Frysztak KS JANOSIK SIENIAWA
424 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Trinks rent richting de bal. Trinks geeft een lange en hoge pass. Dominikowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 1:0

6e minuut.
Mazzochin heeft problemen om de bal te vangen. Kuralić is nu in balbezit. Kuralić passt de bal in één keer door. Dunăre rent richting de bal. Dunăre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Şeicaru probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil met een sublieme pass. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dominikowski kopt de bal weg. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre probeert naar een medespeler te passen. Kuralić is nu in balbezit. Kuralić schiet op doel. De bal raakt de paal. Scopece probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kuralić met een sublieme pass. Dunăre is nu in balbezit. Karakoç bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre onderschept slim de pass. Dunăre haalt uit met een fantastische trap. Scopece bokst de bal weg.

21e minuut.
Dhont is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez geeft de bal voor. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siwak verovert de bal door een tackle van achteren. Siwak passt de bal zonder na te denken. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić draait met de bal, schiet en ... Scopece maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Demirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel passt de bal zonder na te denken. Karakoç is nu in balbezit. Dunăre verovert de bal door een tackle van achteren. Dunăre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 1:1

35e minuut.
Trinks is nu in balbezit. Trinks geeft een lange en hoge pass. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 2:1

36e minuut.
Şeicaru kopt de bal weg. Siwak rent richting de bal. Siwak geeft de bal voor. Mazzochin heeft problemen om de bal te vangen. Kuralić rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuralić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 2:2

41e minuut.
Dominikowski rent richting de bal. Şeicaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dominikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintea met een snel genomen vrije trap. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 54%, KS JANOSIK SIENIAWA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 2:2

46e minuut.
Jianlian is nu in balbezit. Siwak verovert de bal door een tackle van achteren. Siwak met een sublieme pass. Kuralić is nu in balbezit. Kuralić schiet op doel. Scopece kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galván bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kuralić met een sublieme pass. Daar is Gerede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerede geeft een hoge lob. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dunăre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
O`Neil geeft de bal voor. Demirel geeft de bal voor. Daar is Brogli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunăre rent richting de bal. Dunăre draait met de bal, schiet en ... Scopece probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. O`Neil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dunăre rent richting de bal. Dunăre geeft de bal voor. Scopece probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Jianlian probeert naar een medespeler te passen. Trinks is nu in balbezit. Madgearu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madgearu krijgt een gele kaart. Trinks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dominikowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Mazzochin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre onderschept slim de pass. Dunăre passt de bal in één keer door. Kuralić is nu in balbezit. Kuralić schiet op doel. Scopece bokst de bal weg.

67e minuut.
Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak passt de bal in één keer door. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić schiet op doel. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 2:3

71e minuut.
Siwak geeft een lange en hoge pass. Kuralić kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintea de bal. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre draait met de bal, schiet en ... Scopece probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dunăre rent richting de bal. Dunăre geeft een hoge lob. Scopece met een sublieme pass. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks haalt uit met een fantastische trap. Galván bokst de bal weg.

78e minuut.
Dominikowski kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez met een sublieme pass. Trinks rent richting de bal. Trinks draait met de bal, schiet en ... Galván probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Demirel rent richting de bal. Demirel passt de bal in één keer door. Dunăre rent richting de bal. Dunăre draait met de bal, schiet en ... Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 2:4

82e minuut.
Trinks passt de bal met de wreef. Jianlian is nu in balbezit. Jianlian geeft een lange en hoge pass. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 3:4

87e minuut.
Kuralić rent richting de bal. Kuralić passt de bal in één keer door. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 57%, KS JANOSIK SIENIAWA 43%.
Fc Frysztak - KS JANOSIK SIENIAWA 3:5