Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Rybnik FC Kauczuki
442 Tactiek nadzieja
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Nowina speelt de bal door. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela bokst de bal weg.

3e minuut.
Pestano is nu in balbezit. Pestano draait met de bal, schiet en ... Daar is Sądowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszak rent richting de bal. Roszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Yehoumé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rizaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Casteleiro is nu in balbezit. Casteleiro haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fonnesu passt de bal zonder na te denken. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz passt de bal in één keer door. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pestano probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz rent richting de bal. Fonnesu maakt een afschuwelijke overtreding. Fonnesu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Creţu de bal. Creţu probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek is nu in balbezit. Casteleiro is nu in balbezit. Casteleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 1:0

25e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano is nu in balbezit. Kościukiewicz speelt de bal door. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz passt de bal zonder na te denken. Pestano met een sublieme pass. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Nowina onderschept slim de pass. Nowina passt de bal in één keer door. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz schiet op doel. Brasília Amarela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 1:1

45e minuut.
Łata heeft problemen om de bal te vangen. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kozak de bal. Nowina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 66%, FC Kauczuki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 1:1

47e minuut.
Roszak passt de bal zonder na te denken. Nowina rent richting de bal. Nowina passt de bal in één keer door. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Łata rent richting de bal. Łata passt de bal zonder na te denken. Creţu probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kozak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pestano geeft een hoge lob. Sądowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 1:2

50e minuut.
Yehoumé kopt de bal weg. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano passt de bal met de wreef. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz schiet op doel. Brasília Amarela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Lukaku geeft een hoge lob. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek passt de bal met de wreef. Casteleiro is nu in balbezit. Casteleiro draait met de bal, schiet en ... Miauczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:2

55e minuut.
Roszak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lukaku de bal. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:3

57e minuut.
Inworp. Kościukiewicz met de inworp. Pestano is nu in balbezit. Pestano geeft een hoge lob. Nowina springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:4

66e minuut.
Kościukiewicz rent richting de bal. Kościukiewicz geeft de bal voor. Daar is Kąkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowina is nu in balbezit. Nowina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fonnesu de bal. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lukaku de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kościukiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roszak rent richting de bal. Roszak haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela bokst de bal weg.

69e minuut.
Roszak passt de bal met de wreef. Pestano rent richting de bal. Pestano passt de bal met de wreef. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:5

72e minuut.
Pestano is nu in balbezit. Pestano passt de bal zonder na te denken. Nowina probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Brasília Amarela met een harde bal richting middenveld. Kościukiewicz met een sublieme pass. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:6

79e minuut.
Kuśmierzak speelt de bal door. Łata rent richting de bal. Łata passt de bal zonder na te denken. Casteleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Casteleiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościukiewicz met de inworp. Pestano is nu in balbezit. Pestano geeft een lange en hoge pass. Kąkol kopt de bal weg. Brasília Amarela bokst de bal weg. Nowina controleert de bal met de borst. Nowina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:7

87e minuut.
Casteleiro passt de bal zonder na te denken. Rizaris speelt de bal door. Pestano met een sublieme pass. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Roszak kopt de bal weg. Nowina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowina speelt de bal door. Sądowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sądowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 69%, FC Kauczuki 31%.
FC Bayern Rybnik - FC Kauczuki 2:8