Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Stalówka Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11567
Stalówka Torpedo Gdańsk
5 Klepka Tactiek PP123att
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56 gemiddelde waardering 41.7
formidabel Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Basarab rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piper. Basarab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Styszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek geeft een hoge lob. Fernández Marín rent richting de bal. Fernández Marín geeft een lange en hoge pass. Basanisi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Basarab passt de bal in één keer door. Fernández Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Marín passt de bal zonder na te denken. Basanisi rent richting de bal. Basanisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 1:0

22e minuut.
Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab passt de bal in één keer door. Fernández Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Marín draait met de bal, schiet en ... Styszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 2:0

23e minuut.
Daar is Piper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veliký is nu in balbezit. Basanisi verovert de bal door een tackle van achteren. Beira Rio is nu in balbezit. Beira Rio haalt uit met een fantastische trap. Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Basarab met een sublieme pass. Fernández Marín rent richting de bal. Fernández Marín passt de bal in één keer door. Mák rent richting de bal. Mák schiet op doel. Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Piper kopt de bal weg. Mareczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz schiet op doel. Regen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fernández Marín passt de bal met de wreef. Basanisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanisi passt de bal in één keer door. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piper rent richting de bal. Pieres rent richting de bal. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Urzáiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Basanisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanisi schiet op doel. Styszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 3:0

37e minuut.
Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Mák probeert naar een medespeler te passen. Basarab probeert naar een medespeler te passen. Fernández Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Marín haalt uit met een fantastische trap. Styszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 32%, Torpedo Gdańsk 68%.
Stalówka - Torpedo Gdańsk 4:0

47e minuut.
Basarab probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mák de bal. Mák passt de bal in één keer door. Fernández Marín is nu in balbezit. Fernández Marín haalt uit met een fantastische trap. Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mák is nu in balbezit. Mák passt de bal in één keer door. Beira Rio is nu in balbezit. Beira Rio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 5:0

50e minuut.
Bergier speelt de bal door. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Marín is nu in balbezit. Fernández Marín haalt uit met een fantastische trap. Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 6:0

65e minuut.
Mák verovert de bal door een tackle van achteren. Mák speelt de bal door. Basanisi is nu in balbezit. Basanisi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Basarab kopt de bal weg. Fernández Marín heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Marín schiet op doel. Styszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Piper passt de bal zonder na te denken. Fernández Marín rent richting de bal. Fernández Marín passt de bal met de wreef. Basanisi is nu in balbezit. Basanisi haalt uit met een fantastische trap. Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Basarab rent richting de bal. Basarab passt de bal in één keer door. Basanisi heeft problemen om de bal te vangen. Basanisi draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - Torpedo Gdańsk 7:0

74e minuut.
Gdyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piper met een sublieme pass. Kozik geeft een lange en hoge pass. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gdyński geeft een lange en hoge pass. Muntenuş kopt de bal weg. Klungelig pakt Sava de bal. Beira Rio rent richting de bal. Beira Rio schiet op doel. Styszko bokst de bal weg.

78e minuut.
Muntenuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urzáiz rent richting de bal. Ganzerla is nu in balbezit. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Piper rent richting de bal. Mák verovert de bal door een tackle van achteren. Mák passt de bal zonder na te denken. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio schiet op doel. Styszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 20%, Torpedo Gdańsk 80%.
Stalówka - Torpedo Gdańsk 7:0