Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kauczuki KS JANOSIK SIENIAWA
nadzieja Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten formidable
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Taborski speelt de bal door. Karzełek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siwak. Siwak krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Siwak met een sublieme pass. Daar is Demirel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirel probeert naar een medespeler te passen. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Karzełek passt de bal zonder na te denken. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:0

9e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Taborski onderschept slim de pass. Taborski speelt de bal door. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dhont geeft de bal voor. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak is nu in balbezit. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:1

12e minuut.
Brian bereikt de bal nog maar net als eerste. Brian passt de bal in één keer door. Siwak met een sublieme pass. Kuralić rent richting de bal. Kuralić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Madgearu speelt de bal door. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madgearu. Madgearu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre rent richting de bal. Kuralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuralić kan de bal niet met de borst controleren. Rizaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuralić krijgt een gele kaart. Rizaris wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rizaris kan niet meer verder spelen. Roszak komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Madgearu geeft de bal voor. Dunăre met een sublieme pass. Stasiuk rent richting de bal. Kuralić onderschept slim de pass. Kuralić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dunăre passt de bal zonder na te denken. Brian rent richting de bal. Kościukiewicz begaat een overtreding. Kościukiewicz krijgt een gele kaart. Brian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dhont zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuralić maakt een snoekduik en kopt de bal. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pestano kopt de bal weg. Sądowicz probeert de bal met de borst te controleren. Şeicaru geeft de bal voor. Kuralić rent richting de bal. Kuralić haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński bokst de bal weg. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunăre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Siwak speelt de bal door. Brian met een sublieme pass. Kuralić is nu in balbezit. Kuralić draait met de bal, schiet en ... Miauczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Firoud kan de bal niet met de borst controleren. Dunăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuralić is nu in balbezit. Kuralić schiet op doel. Miauczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 59%, KS JANOSIK SIENIAWA 41%.
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:2

52e minuut.
Gerede kopt de bal weg. Roszak rent richting de bal. Roszak geeft een lange en hoge pass. Sądowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sądowicz speelt de bal door. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Madgearu is nu in balbezit. Taborski verovert de bal door een tackle van achteren. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Galván verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
Kuralić passt de bal met de wreef. Brian probeert naar een medespeler te passen. Dunăre is nu in balbezit. Dunăre draait met de bal, schiet en ... Miauczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:3

70e minuut.
Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak probeert naar een medespeler te passen. Kuralić rent richting de bal. Kuralić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:4

74e minuut.
Daar is Stasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirel is nu in balbezit. Demirel passt de bal zonder na te denken. Kuralić rent richting de bal. Kuralić haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Mureşan speelt de bal door. Daar is Kuralić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuralić passt de bal in één keer door. Dunăre rent richting de bal. Dunăre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 50%, KS JANOSIK SIENIAWA 50%.
FC Kauczuki - KS JANOSIK SIENIAWA 1:5