Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Gdańsk Most Wanted TM
PP123att Tactiek NOWY PLAN2
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
44.6 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Bergier geeft een hoge lob. Paraschivu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Kalemba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:0

7e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wons neemt de hoekschop. Urzáiz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Becser onderschept slim de pass. Becser passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tsakalidis de bal. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:1

10e minuut.
Tsakalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu rent richting de bal. Met opzet legt Balaban zijn tegenspeler op de grond. Balaban is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Urzáiz kopt de bal weg. Stivala rent richting de bal. Paraschivu onderschept slim de pass. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu geeft een hoge lob. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wons rent richting de bal. Rosický verovert de bal door een tackle van achteren. Rosický geeft de bal voor. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Veliký rent richting de bal. Rosický onderschept slim de pass. Rosický geeft een hoge lob. Stanojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rosický passt de bal zonder na te denken. Ohle rent richting de bal. Ohle passt de bal in één keer door. Stanojev is nu in balbezit. Stanojev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rosický probeert naar een medespeler te passen. Stanojev rent richting de bal. Stanojev geeft de bal voor. Strama heeft problemen om de bal te vangen. Strama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Gdańsk 64%, Most Wanted TM 36%.
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:2

48e minuut.
Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strama. Strama krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Stanojev is nu in balbezit. Stanojev passt de bal met de wreef. Mohd Desa rent richting de bal. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stanojev is nu in balbezit. Kuśnierewicz rent richting de bal. Stanojev onderschept slim de pass. Stanojev geeft een lange en hoge pass. Strama krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:3

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Ohle de bal onder controle te krijgen. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft de bal voor. Stanojev rent richting de bal. Stanojev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strama is nu in balbezit. Strama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Doeltrap. Kołodziejski komt het veld opgelopen. Michnikowski komt het veld opgelopen. Gergishanov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Tsakalidis de bal. Mohd Desa geeft een hoge lob. Gergishanov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:4

76e minuut.
Becser rent richting de bal. Becser passt de bal zonder na te denken. Keseroğlu rent richting de bal. Mohd Desa onderschept slim de pass. Mohd Desa geeft een lange en hoge pass. Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:5

81e minuut.
Mohd Desa verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Desa geeft een lange en hoge pass. Wons probeert de bal met de borst te controleren. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama schiet op doel. Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gergishanov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Wons de bal. Michnikowski is nu in balbezit. Michnikowski geeft de bal voor. Strama rent richting de bal. Strama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:6

84e minuut.
Keseroğlu is nu in balbezit. Strama rent richting de bal. Keseroğlu begaat een overtreding. Keseroğlu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Mohd Desa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Desa passt de bal in één keer door. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Gdańsk 60%, Most Wanted TM 40%.
Torpedo Gdańsk - Most Wanted TM 1:7