Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Fc SkyCC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 13792
Fc Frysztak FC Kauczuki
424 Tactiek nadzieja
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 41.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano onderschept slim de pass. Pestano probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Scopece probeert naar een medespeler te passen. Roszak probeert de bal met de borst te controleren. Trinks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roszak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Roszak kan niet meer verder spelen. Grodzicki komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Pestano verovert de bal door een tackle van achteren. Pestano met een sublieme pass. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz schiet op doel. Scopece maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 0:1

12e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Trinks rent richting de bal. Trinks passt de bal zonder na te denken. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Dominikowski kopt de bal weg. Trinks rent richting de bal. Trinks draait met de bal, schiet en ... Kuśmierzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nowina probeert naar een medespeler te passen. Pestano is nu in balbezit. Pestano met een sublieme pass. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Pestano is nu in balbezit. Pestano probeert naar een medespeler te passen. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 0:2

36e minuut.
Jianlian speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal in één keer door. Trinks rent richting de bal. Trinks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jianlian kopt de bal weg. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks onderschept slim de pass. Trinks geeft een hoge lob. Dominikowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Stasiuk met de inworp. Karzełek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisneros. Cisneros krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pestano passt de bal met de wreef. Karakoç rent richting de bal. Sądowicz onderschept slim de pass. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. Scopece werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 47%, FC Kauczuki 53%.
Fc Frysztak - FC Kauczuki 0:3

46e minuut.
Firoud met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal met de wreef. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Mazzochin verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzochin speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Kuśmierzak rent richting de bal. Trinks onderschept slim de pass. Trinks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 1:3

53e minuut.
Czechowski kopt de bal weg. Jianlian is nu in balbezit. Jianlian speelt de bal door. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cisneros kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 2:3

58e minuut.
Dominikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Trinks geeft een lange en hoge pass. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Karzełek probeert naar een medespeler te passen. Taborski rent richting de bal. Karakoç begaat een overtreding. Karakoç krijgt een gele kaart. Taborski raakt geblesseerd tijdens het duel. Karzełek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 2:4

65e minuut.
Pestano speelt de bal door. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek passt de bal zonder na te denken. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz draait met de bal, schiet en ... Scopece bokst de bal weg.

68e minuut.
Jiménez met de inworp. Trinks is nu in balbezit. Trinks geeft een lange en hoge pass. Dominikowski springt en kopt de bal. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stasiuk onderschept slim de pass. Trinks onderschept slim de pass. Trinks geeft een lange en hoge pass. Dominikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - FC Kauczuki 3:4

89e minuut.
Brogli onderschept slim de pass. Brogli met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Dominikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 32%, FC Kauczuki 68%.
Fc Frysztak - FC Kauczuki 3:4