Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dolanka hooligans Torpedo Gdańsk
555 Tactiek PP123att
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 45
formidable Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Kloss probeert de bal met de borst te controleren. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker is nu in balbezit. Urzáiz onderschept slim de pass. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urzáiz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 0:1

7e minuut.
Giorgino bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Matiejauskis zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Matiejauskis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Urzáiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mierzejewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Anliker verovert de bal door een tackle van achteren. Anliker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ohman de bal. Ohman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 1:1

12e minuut.
Anliker passt de bal zonder na te denken. Arıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıç geeft een hoge lob. Ohman rent richting de bal. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bergier probeert naar een medespeler te passen. Nierychlewski heeft problemen om de bal te vangen. Bergier begaat een overtreding. Bergier krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru passt de bal zonder na te denken. Arıç met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 2:1

20e minuut.
Anliker probeert naar een medespeler te passen. Arıç is nu in balbezit. Arıç passt de bal met de wreef. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 3:1

24e minuut.
Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Anliker met een sublieme pass. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel. Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Tsakalidis de bal. Anliker rent richting de bal. Anliker passt de bal met de wreef. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giorgino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgino geeft een hoge lob. Ohman rent richting de bal. Ohman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piper bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker begaat een overtreding. Piper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 46%, Torpedo Gdańsk 54%.
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 3:2

50e minuut.
Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Kamrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kamrowski geeft een lange en hoge pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 4:2

53e minuut.
Urzáiz kopt de bal weg. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker met een sublieme pass. Ohman rent richting de bal. Ohman schiet op doel. Styszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Anliker passt de bal met de wreef. Daar is Nierychlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski speelt de bal door. Ohman rent richting de bal. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Veliký bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıç verovert de bal door een tackle van achteren. Arıç passt de bal zonder na te denken. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Bradu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sava speelt de bal door. Kapitan probeert de bal aan de voet te houden. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 5:2

62e minuut.
Arıç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veliký. Arıç raakt geblesseerd tijdens het duel. Anliker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski passt de bal zonder na te denken. Ohman is nu in balbezit. Ohman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 6:2

71e minuut.
Anliker geeft de bal voor. Becser heeft problemen om de bal te vangen. Ohman rent richting de bal. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Styszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 7:2

75e minuut.
Arıç rent richting de bal. Arıç geeft een hoge lob. Ohman is nu in balbezit. Ohman draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 8:2

77e minuut.
Kamrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsakalidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mierzejewski rent richting de bal. Mierzejewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anliker is nu in balbezit. Anliker passt de bal zonder na te denken. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Veliký rent richting de bal. Arıç onderschept slim de pass. Arıç probeert naar een medespeler te passen. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski geeft een hoge lob. Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 42%, Torpedo Gdańsk 58%.
dolanka hooligans - Torpedo Gdańsk 8:2