Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Krynica ZKS Siekiera Piła
taktyka1 Tactiek Paul v.8.1
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.8 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa speelt de bal door. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche geeft een hoge lob. Cordsen springt en kopt de bal. Kumarins bokst de bal weg.

16e minuut.
Maestri geeft de bal voor. Vandendriessche kopt de bal weg. Lamalfa rent richting de bal. Juršić onderschept slim de pass. Juršić draait met de bal, schiet en ... Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rodríguez Córdoba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syroka met de inworp. Rybacki geeft de bal voor. Juršić krijgt zijn hoofd ertegen. Kumarins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rybacki speelt de bal door. Syroka probeert naar een medespeler te passen. Juršić rent richting de bal. Cordsen rent richting de bal. Cordsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Syroka geeft een hoge lob. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen probeert naar een medespeler te passen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 0:1

27e minuut.
Minh Khôi passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Chevalier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chevalier krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Marot geeft een lange en hoge pass. Pro kopt de bal weg. Gümüşgöz met een sublieme pass. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Biaram schiet op doel. Leoni bokst de bal weg.

33e minuut.
Marot probeert naar een medespeler te passen. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Juršić kopt de bal weg. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cordsen is nu in balbezit. Cordsen passt de bal in één keer door. Daar is Liaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Maestri kopt de bal weg. Minh Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić rent richting de bal. Juršić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 55%, ZKS Siekiera Piła 45%.
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandendriessche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longhi met een sublieme pass. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen schiet op doel. Kumarins bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 0:2

57e minuut.
Rybacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybacki speelt de bal door. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Longhi speelt de bal door. Liaño rent richting de bal. Cordsen verovert de bal door een tackle van achteren. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Marot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krog. Marot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gümüşgöz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dospel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 1:2

63e minuut.
Rybacki rent richting de bal. Rybacki geeft een lange en hoge pass. Juršić probeert de bal aan de voet te houden. Cordsen rent richting de bal. Cordsen schiet op doel. Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liaño is nu in balbezit. Juršić verovert de bal door een tackle van achteren. Juršić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 1:3

72e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Dospel is nu in balbezit. Dospel draait met de bal, schiet en ... Leoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Juršić is nu in balbezit. Juršić passt de bal met de wreef. Cordsen rent richting de bal. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Kumarins probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 49%, ZKS Siekiera Piła 51%.
Team Krynica - ZKS Siekiera Piła 1:4