Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Rybnik Małogoszcz United
442 Tactiek A.Fergusona 2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Mironescu passt de bal met de wreef. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku is nu in balbezit. Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Małogoszcz United 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Clerck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuša speelt de bal door. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ocieczek kopt de bal weg. Casteleiro is nu in balbezit. Quillet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casteleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocieczek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De Clerck passt de bal zonder na te denken. Tuša is nu in balbezit. Tuša geeft de bal voor. Klungelig pakt Sazon de bal. Sazon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé met een sublieme pass. Daar is Creţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazon onderschept slim de pass. Sazon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fonnesu rent richting de bal. Fonnesu probeert naar een medespeler te passen. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Małogoszcz United 0:2

32e minuut.
Brasília Amarela met een sublieme pass. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu probeert naar een medespeler te passen. Nasri rent richting de bal. Nasri geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Łata heeft problemen om de bal te vangen. Sazon rent richting de bal. Sazon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tuša met een sublieme pass. Quillet rent richting de bal. Quillet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sazon de bal. Sazon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Bondăreţ komt het veld opgelopen. Rycerz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 48%, Małogoszcz United 52%.
FC Bayern Rybnik - Małogoszcz United 0:2

53e minuut.
Uchyła rent richting de bal. Casteleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła rent richting de bal. Casteleiro onderschept slim de pass. Casteleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Inworp. Bondăreţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuša met een sublieme pass. Mironescu rent richting de bal. Mironescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Sazon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Zabielski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Yehoumé met een sublieme pass. Fonnesu speelt de bal door. Tuša speelt de bal door. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Creţu is nu in balbezit. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nagorniak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nagorniak is nu in balbezit. Nagorniak passt de bal in één keer door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft de bal voor. Sazon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 51%, Małogoszcz United 49%.
FC Bayern Rybnik - Małogoszcz United 0:2