Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC GKS Mazowsze Grójec
532def Tactiek Nowa 07.2018
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 43.6
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


6e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villarreal de bal. Villarreal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Trieb is nu in balbezit. Trieb passt de bal met de wreef. Galikowski rent richting de bal. Galikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - GKS Mazowsze Grójec 1:0

8e minuut.
Osueke is nu in balbezit. Katsimichas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarreal. Villarreal krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru passt de bal met de wreef. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Clausi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal geeft een lange en hoge pass. Clausi probeert naar een medespeler te passen. Terveen probeert de bal met de borst te controleren. Cojocaru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Terveen kopt de bal weg. Klungelig pakt Osueke de bal. Zamaryka is nu in balbezit. Osueke onderschept slim de pass. Osueke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 36%, GKS Mazowsze Grójec 64%.
SPARTA JANOWIEC - GKS Mazowsze Grójec 1:0

47e minuut.
Gaiazzi is nu in balbezit. Gaiazzi passt de bal zonder na te denken. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - GKS Mazowsze Grójec 2:0

49e minuut.
Cojocaru onderschept slim de pass. Cojocaru geeft een hoge lob. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - GKS Mazowsze Grójec 3:0

56e minuut.
Zajačko kopt de bal weg. Terveen met een sublieme pass. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Clausi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - GKS Mazowsze Grójec 4:0

57e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osueke. Villarreal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cojocaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Godet kan de bal niet met de borst controleren. Galikowski is nu in balbezit. Jaśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trieb geeft een hoge lob. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Trieb wilt de vrije trap nemen. Clausi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cáceres kan de bal niet met de borst controleren. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Trieb rent richting de bal. Trieb geeft een lange en hoge pass. Villarreal krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cojocaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres speelt de bal door. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal draait met de bal, schiet en ... Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 38%, GKS Mazowsze Grójec 62%.
SPARTA JANOWIEC - GKS Mazowsze Grójec 4:0