Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wierzchosławice Lechia Mysłowice
sicario 2 Tactiek fantastico 2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Cimatti met een sublieme pass. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Rosenberg probeert de bal aan de voet te houden. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Morgan rent richting de bal. Morgan passt de bal zonder na te denken. Quiroz met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Butlewski bokst de bal weg.

7e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi speelt de bal door. Nicefori is nu in balbezit. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:0

16e minuut.
Rosenberg kan de bal niet met de borst controleren. Kola geeft de bal voor. Ochroński kopt de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ochroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:1

20e minuut.
Chrchola is nu in balbezit. Gaspar rent richting de bal. Gaspar passt de bal zonder na te denken. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kola probeert naar een medespeler te passen. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:2

26e minuut.
Dubajić kopt de bal weg. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal zonder na te denken. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:3

30e minuut.
Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárossy met de inworp. Oană is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Czwonka passt de bal in één keer door. Kola speelt de bal door. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Brůček is nu in balbezit. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński geeft een hoge lob. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:4

39e minuut.
Czwonka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kola de bal. Kola met een sublieme pass. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dubajić geeft de bal voor. Gaspar kopt de bal weg. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 51%, Lechia Mysłowice 49%.
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 1:5

46e minuut.
benhalal komt het veld opgelopen. Popiełuszko komt het veld opgelopen. Franek komt het veld opgelopen. Dombauer komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nicefori onderschept slim de pass. Nicefori geeft de bal voor. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 2:5

54e minuut.
Klungelig pakt Astiazarain de bal. Stufano verovert de bal door een tackle van achteren. Stufano passt de bal zonder na te denken. Lhermine rent richting de bal. Lhermine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 3:5

56e minuut.
Lhermine rent richting de bal. Lhermine passt de bal met de wreef. Nicefori is nu in balbezit. Nicefori draait met de bal, schiet en ... Cimatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 4:5

62e minuut.
Presezzi geeft de bal voor. Morgan kan de bal niet met de borst controleren. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Cimatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 5:5

64e minuut.
Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Dombauer heeft problemen om de bal te vangen. Morgan rent richting de bal. Dombauer verovert de bal door een tackle van achteren. Dombauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 6:5

68e minuut.
Astiazarain heeft problemen om de bal te vangen. Lhermine speelt de bal door. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 7:5

72e minuut.
Presezzi rent richting de bal. Presezzi met een sublieme pass. Nicefori rent richting de bal. Nicefori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 8:5

75e minuut.
Franek kopt de bal weg. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka geeft een hoge lob. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 8:6

77e minuut.
Presezzi met de inworp. Dombauer kan de bal niet met de borst controleren. Dombauer geeft een lange en hoge pass. Nicefori maakt een snoekduik en kopt de bal. Cimatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Popiełuszko passt de bal met de wreef. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori verovert de bal door een tackle van achteren. Nicefori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 9:6

89e minuut.
Dubajić passt de bal zonder na te denken. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal in één keer door. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 38%, Lechia Mysłowice 62%.
FC Wierzchosławice - Lechia Mysłowice 9:6