Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Fc chmurka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18375
Fc chmurka tramwaj krakow
adek Tactiek 352
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
56.1 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Villalba rent richting de bal. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zaken de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mundi geeft de bal voor. Korytek kopt de bal weg. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - tramwaj krakow 1:0

12e minuut.
Maluco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalba rent richting de bal. Villalba passt de bal met de wreef. Zaken is nu in balbezit. Zaken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bychowiec onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cakić probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco draait met de bal, schiet en ... Małocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Villalba geeft de bal voor. Zaken rent richting de bal. Butrymski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fryc neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Małocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Portello geeft een lange en hoge pass. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek rent richting de bal. Smolik is nu in balbezit. Smolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pleśnar heeft problemen om de bal te vangen. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Korytek passt de bal in één keer door. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Fryc passt de bal met de wreef. Portello heeft problemen om de bal te vangen. Maluco rent richting de bal. Maluco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Fryc probeert naar een medespeler te passen. Pereda met een sublieme pass. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken schiet op doel. Małocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Nádor is nu in balbezit. Nádor passt de bal met de wreef. Zaken is nu in balbezit. Zaken haalt uit met een fantastische trap. Małocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - tramwaj krakow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 63%, tramwaj krakow 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc chmurka - tramwaj krakow 1:1

47e minuut.
Fryc probeert naar een medespeler te passen. Cakić probeert naar een medespeler te passen. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Zaken is nu in balbezit. Zaken schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - tramwaj krakow 1:2

49e minuut.
Pleśnar probeert naar een medespeler te passen. Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalba. Villalba krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Nádor rent richting de bal. Portello verovert de bal door een tackle van achteren. Portello passt de bal in één keer door. Mundi geeft de bal voor. Smolik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Portello onderschept slim de pass. Portello geeft de bal voor. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek draait met de bal, schiet en ... Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - tramwaj krakow 2:2

64e minuut.
Nádor is nu in balbezit. Portello begaat een overtreding. Nádor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Portello heeft problemen om de bal te vangen. Nádor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fryc springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba geeft een lange en hoge pass. Maluco is nu in balbezit. Maluco haalt uit met een fantastische trap. Małocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nádor geeft de bal voor. Bychowiec controleert de bal met de borst. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken schiet op doel. Małocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - tramwaj krakow 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 48%, tramwaj krakow 52%.
Fc chmurka - tramwaj krakow 2:3