Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn FC Kasztany Team
VeB Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 41.8
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Fafik geeft een lange en hoge pass. Dybula kopt de bal weg. Zadachin probeert de bal aan de voet te houden. Cichecki rent richting de bal. Cichecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Di Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pierro met een sublieme pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caniggia onderschept slim de pass. Caniggia probeert naar een medespeler te passen. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Turner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dybula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Kasztany Team 1:0

28e minuut.
Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Aguirre met een sublieme pass. Caniggia rent richting de bal. Cichecki rent richting de bal. Cichecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Di Pierro probeert naar een medespeler te passen. Zadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadachin passt de bal met de wreef. Cichecki heeft problemen om de bal te vangen. Cichecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Kasztany Team 2:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaręba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 31%, FC Kasztany Team 69%.
MKS Ołów Ryn - FC Kasztany Team 2:0

50e minuut.
Catrola rent richting de bal. Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Hùng geeft een hoge lob. Caniggia rent richting de bal. Caniggia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dybula geeft de bal voor. Tomasik rent richting de bal. Tomasik passt de bal in één keer door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Zadachin de bal. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Turner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Kasztany Team 3:0

71e minuut.
Klungelig pakt Habers de bal. Habers passt de bal met de wreef. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki schiet op doel. Turner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Inworp. Fafik met de inworp. Tomasik rent richting de bal. Tomasik geeft een lange en hoge pass. Cichecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Turner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Walkowiak stond buitenspel. Habers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Caniggia de bal. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Turner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik passt de bal in één keer door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Zadachin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Caniggia rent richting de bal. Caniggia passt de bal met de wreef. Dybula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński rent richting de bal. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Turner bokst de bal weg. Cichecki rent richting de bal. Cichecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Kasztany Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 21%, FC Kasztany Team 79%.
MKS Ołów Ryn - FC Kasztany Team 4:0