Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Estadio 06
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15075
Lechia Mysłowice GKS Mazowsze Grójec
fantastico 2 Tactiek Nowa 07.2018
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 35.3
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Gaspar passt de bal zonder na te denken. Daar is Czwonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daar is Vintelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz speelt de bal door. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 1:0

4e minuut.
Czwonka speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal in één keer door. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Godet is nu in balbezit. Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Kola speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 2:0

9e minuut.
Astiazarain draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baveyan de bal onder controle te krijgen. Czwonka geeft de bal voor. Chrchola maakt een snoekduik en kopt de bal. Mândreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 3:0

21e minuut.
Czwonka passt de bal zonder na te denken. Kola probeert naar een medespeler te passen. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Astiazarain de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 4:0

30e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal in één keer door. Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kerkemezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos passt de bal in één keer door. Koos rent richting de bal. Koos schiet op doel. Gordinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gaspar passt de bal in één keer door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft de bal voor. Chrchola kan de bal niet met de borst controleren. Chrchola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 5:0

41e minuut.
Léniz kopt de bal weg. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal in één keer door. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Quiroz met de inworp. Ochroński speelt de bal door. Czwonka speelt de bal door. Astiazarain heeft problemen om de bal te vangen. Astiazarain geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 34%, GKS Mazowsze Grójec 66%.
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 5:0

53e minuut.
Koos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oană neemt vlug de vrije trap. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola passt de bal zonder na te denken. Astiazarain is nu in balbezit. Chrchola rent richting de bal. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vintelas probeert de bal met de borst te controleren. Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal met de wreef. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chrchola kopt de bal weg. Astiazarain rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baveyan. Astiazarain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochroński met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Kola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Astiazarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astiazarain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 6:0

68e minuut.
Czwonka is nu in balbezit. Czwonka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Şensoy de bal onder controle te krijgen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Czwonka rent richting de bal. Czwonka geeft de bal voor. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Dubajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubajić geeft de bal voor. Léniz heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu bokst de bal weg.

79e minuut.
Morgan geeft de bal voor. Astiazarain is nu in balbezit. Czwonka geeft de bal voor. Chrchola krijgt zijn hoofd ertegen. Mândreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 7:0

89e minuut.
Astiazarain rent richting de bal. Czwonka met een sublieme pass. Chrchola rent richting de bal. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Mândreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 39%, GKS Mazowsze Grójec 61%.
Lechia Mysłowice - GKS Mazowsze Grójec 8:0