Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow Geoświry FC
352 Tactiek Taktyczka
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Cakić probeert naar een medespeler te passen. Seivittaro verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćurčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Seivittaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maluco met de inworp. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opdenacker trapt de bal weg van het doel. Hinteregger kopt de bal weg. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj draait met de bal, schiet en ... Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Geoświry FC 0:1

13e minuut.
Seivittaro geeft een hoge lob. Fryc kopt de bal weg. Glück is nu in balbezit. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken schiet op doel. Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Maluco geeft een lange en hoge pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba passt de bal met de wreef. Zaken kan de bal niet met de borst controleren. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zaken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glück. Zaken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cakić komt bij de bal en schiet. Opdenacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tramwaj krakow - Geoświry FC 1:1

18e minuut.
Płoszaj onderschept slim de pass. Płoszaj geeft een hoge lob. Piekarz probeert de bal met de borst te controleren. Piekarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Geoświry FC 1:2

19e minuut.
Inworp. Maluco met een snelle inworp. Nádor rent richting de bal. Nádor geeft de bal voor. Cakić springt en kopt de bal. Opdenacker bokst de bal weg. Glück kopt de bal weg. Zaken is nu in balbezit. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fryc met een sublieme pass. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken passt de bal zonder na te denken. Daar is Ćurčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Opdenacker trapt de bal weg. Fryc kopt de bal weg. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken schiet op doel. Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 38%, Geoświry FC 62%.
tramwaj krakow - Geoświry FC 1:2

49e minuut.
Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Piekarz rent richting de bal. Piekarz geeft een lange en hoge pass. Płoszaj heeft problemen om de bal te vangen. Płoszaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Geoświry FC 1:3

55e minuut.
Hinteregger speelt de bal door. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro passt de bal zonder na te denken. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Patriak speelt de bal door. Turina is nu in balbezit. Turina passt de bal met de wreef. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Pleśnar komt het veld opgelopen. Pereda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bahjat rent richting de bal. Bahjat geeft een lange en hoge pass. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz geeft een lange en hoge pass. Płoszaj krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plotár komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bahjat rent richting de bal. Bahjat geeft de bal voor. Płoszaj kopt de bal weg. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bahjat met de inworp. Nádor rent richting de bal. Nádor passt de bal in één keer door. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić draait met de bal, schiet en ... Opdenacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 61%, Geoświry FC 39%.
tramwaj krakow - Geoświry FC 1:3