Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka Lwy Kleosin
adek Tactiek x-4
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Tiutiunikas rent richting de bal. Portello verovert de bal door een tackle van achteren. Portello geeft een hoge lob. Korytek is nu in balbezit. Korytek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka passt de bal zonder na te denken. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 0:1

11e minuut.
Szafarz speelt de bal door. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tiutiunikas is nu in balbezit. Baltă is nu in balbezit. Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Babbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 0:2

24e minuut.
Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado met een snelle inworp. Korytek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Korytek geeft een lange en hoge pass. Daar is Smolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik onderschept slim de pass. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Rej bokst de bal weg. Korytek is nu in balbezit. Korytek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mansouri met de inworp. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka geeft een lange en hoge pass. Portello probeert de bal aan de voet te houden. Ankjær maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ankjær passt de bal zonder na te denken. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mansouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tiutiunikas de bal. Tiutiunikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 0:3

41e minuut.
Strzałka kopt de bal weg. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă passt de bal in één keer door. Mundi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mansouri geeft een hoge lob. Ankjær kopt de bal weg. Portello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 47%, Lwy Kleosin 53%.
Fc chmurka - Lwy Kleosin 0:3

53e minuut.
Rej trapt de bal weg van het doel. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz geeft een hoge lob. Tiutiunikas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Longino passt de bal in één keer door. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundi passt de bal met de wreef. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik schiet op doel. Rej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ankjær probeert naar een medespeler te passen. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz met een sublieme pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Babbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butrymski geeft de bal voor. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Rej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Korytek is nu in balbezit. Korytek geeft een lange en hoge pass. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 1:3

74e minuut.
Portello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mansouri met een snelle inworp. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær rent richting de bal. Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Lwy Kleosin 1:4

85e minuut.
Tiutiunikas is nu in balbezit. Korytek onderschept slim de pass. Korytek speelt de bal door. Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. Longino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 44%, Lwy Kleosin 56%.
Fc chmurka - Lwy Kleosin 1:4