Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn ___________Ruch_chorzów___
VeB Tactiek 5 3 2
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 25.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik geeft een hoge lob. Cichecki kopt de bal weg. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia schiet op doel. Chlebisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 1:0

7e minuut.
Osial geeft de bal voor. Tihor verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 2:0

8e minuut.
bin Mat Ail passt de bal in één keer door. Franzoi geeft de bal voor. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een hoge lob. Franzoi heeft problemen om de bal te vangen. Chlebisz bokst de bal weg.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre met de inworp. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Białkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tomasik heeft problemen om de bal te vangen. Tomasik speelt de bal door. Fafik geeft een hoge lob. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 3:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Mat Ail de bal onder controle te krijgen. Fafik met een sublieme pass. Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik passt de bal in één keer door. Daar is Cichecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 4:0

34e minuut.
Kożusznik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Pierro komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Inworp. Aguirre met een snelle inworp. Caniggia rent richting de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Białkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalemba geeft de bal voor. Inworp. Aguirre met een snelle inworp. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik heeft problemen om de bal te vangen. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 16%, ___________Ruch_chorzów___ 84%.
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 4:0

48e minuut.
Białkowski is nu in balbezit. Caniggia verovert de bal door een tackle van achteren. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 5:0

49e minuut.
Franzoi met de inworp. Tihor probeert de bal met de borst te controleren. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel. Białkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre met een sublieme pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gniza speelt de bal door. van Gendt rent richting de bal. van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Osial probeert de bal aan de voet te houden. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gimalski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gimalski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aguirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caniggia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 6:0

57e minuut.
Tomasik geeft een lange en hoge pass. Caniggia rent richting de bal. Gniza begaat een overtreding. Caniggia raakt geblesseerd tijdens het duel. Osial komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tihor rent richting de bal. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial met een sublieme pass. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 7:0

61e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 8:0

71e minuut.
Røyset rent richting de bal. Røyset geeft de bal voor. Daar is Caniggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniggia springt en kopt de bal. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 9:0

72e minuut.
Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasik geeft een lange en hoge pass. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 10:0

75e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Mat Ail is nu in balbezit. bin Mat Ail passt de bal in één keer door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Chlebisz bokst de bal weg.

78e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Caniggia rent richting de bal. bin Mat Ail legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Mat Ail krijgt een gele kaart. Caniggia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caniggia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 11:0

79e minuut.
bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba geeft de bal voor. bin Mat Ail rent richting de bal. Caniggia onderschept slim de pass. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 12:0

82e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre geeft de bal voor. Osial rent richting de bal. Osial passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Franzoi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 13:0

85e minuut.
Caniggia rent richting de bal. Caniggia geeft een lange en hoge pass. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Osial schiet op doel. Na een snelle pass probeert Białkowski de bal onder controle te krijgen. bin Mat Ail rent richting de bal. Cichecki onderschept slim de pass. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Białkowski heeft problemen om de bal te vangen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 14:0

90e minuut.
Caniggia is nu in balbezit. Caniggia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cichecki de bal. Cichecki schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 12%, ___________Ruch_chorzów___ 88%.
MKS Ołów Ryn - ___________Ruch_chorzów___ 14:0