Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC Lechia Mysłowice
532def Tactiek fantastico 2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 61.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


14e minuut.
Oană geeft de bal voor. Chrchola kopt de bal weg. Filosa probeert de bal aan de voet te houden. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kola met een sublieme pass. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Korte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 0:1

27e minuut.
Jadrošić is nu in balbezit. Jadrošić geeft een hoge lob. Oană rent richting de bal. Galikowski onderschept slim de pass. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Chrchola kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gaspar de bal onder controle te krijgen. Rybarczyk speelt de bal door. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Quintanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilla passt de bal met de wreef. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 1:1

44e minuut.
Collet geeft de bal voor. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić geeft de bal voor. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla schiet op doel. Gordinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 52%, Lechia Mysłowice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 1:1

48e minuut.
Lerz is nu in balbezit. Lerz passt de bal in één keer door. Galikowski rent richting de bal. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Gordinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 2:1

60e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres speelt de bal door. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla draait met de bal, schiet en ... Gordinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Gordinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 3:1

67e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Lerz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochroński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chrchola krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Jadrošić is nu in balbezit. Jadrošić geeft een hoge lob. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla haalt uit met een fantastische trap. Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Galikowski is nu in balbezit. Oană onderschept slim de pass. Gordinho rent richting de bal. Quintanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 4:1

80e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerz onderschept slim de pass. Lerz speelt de bal door. Galikowski rent richting de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Gordinho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 43%, Lechia Mysłowice 57%.
SPARTA JANOWIEC - Lechia Mysłowice 4:1