Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Estadio Laskowa
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23443
GKS Mazowsze Grójec FC Wierzchosławice
Nowa 07.2018 Tactiek sicario 2
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 59.1
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Brůček kan de bal niet met de borst controleren. Brůček probeert naar een medespeler te passen. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft een hoge lob. Nicefori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepić passt de bal zonder na te denken. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori onderschept slim de pass. Nicefori schiet op doel. Mândreanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 0:1

11e minuut.
Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepić passt de bal zonder na te denken. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cadori de bal. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori onderschept slim de pass. Nicefori haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk met een sublieme pass. Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 0:2

32e minuut.
Stufano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufano passt de bal in één keer door. Presezzi rent richting de bal. Presezzi geeft een hoge lob. Nicefori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Presezzi kopt de bal weg. Durleci is nu in balbezit. Cadori is nu in balbezit. Durleci onderschept slim de pass. Durleci geeft een lange en hoge pass. Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Brůček passt de bal zonder na te denken. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi met een sublieme pass. Lhermine geeft een lange en hoge pass. Nicefori maakt een snoekduik en kopt de bal. Mândreanu bokst de bal weg. Gaiazzi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sárossy neemt de hoekschop. Nicefori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lhermine rent richting de bal. Lhermine passt de bal in één keer door. Presezzi speelt de bal door. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Mândreanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sárossy geeft een lange en hoge pass. Daar is Zajačko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Franek komt het veld opgelopen. Dombauer komt het veld opgelopen. Romańczuk komt het veld opgelopen. benhalal komt het veld opgelopen. Popiełuszko komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadori begaat een overtreding. Dombauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lhermine met een snel genomen vrije trap. Dombauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 68%, FC Wierzchosławice 32%.
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 0:2

61e minuut.
Koos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepić rent richting de bal. Kerkemezos onderschept slim de pass. Kerkemezos draait met de bal, schiet en ... Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 1:2

65e minuut.
Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Franek is nu in balbezit. Franek passt de bal met de wreef. Presezzi rent richting de bal. Presezzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Godet de bal onder controle te krijgen. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stufano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufano met een sublieme pass. Dombauer rent richting de bal. Dombauer schiet op doel. Mândreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 1:3

77e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaiazzi de bal. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Dombauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk rent richting de bal. Romańczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaiazzi geeft een hoge lob. Franek speelt de bal door. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft de bal voor. Dombauer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 1:4

84e minuut.
Koos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufano verovert de bal door een tackle van achteren. Stufano passt de bal met de wreef. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gaiazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 1:5

86e minuut.
Klungelig pakt Stufano de bal. Stufano passt de bal in één keer door. Popiełuszko met een sublieme pass. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 1:6

87e minuut.
Romańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk passt de bal met de wreef. Lhermine met een sublieme pass. Dombauer rent richting de bal. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 68%, FC Wierzchosławice 32%.
GKS Mazowsze Grójec - FC Wierzchosławice 1:6