Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn Huragan Zagłębie Dąbrowskie
VeB Tactiek Bu
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten adequate
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een hoge lob. Łagódka kopt de bal weg. Klungelig pakt Liszewski de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Liszewski kopt de bal weg. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Kozik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 1:0

23e minuut.
Štěteček met een sublieme pass. Liszewski probeert de bal aan de voet te houden. Ghesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghesla geeft de bal voor. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozik bokst de bal weg.

34e minuut.
Baxter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skipp is nu in balbezit. Skipp geeft een hoge lob. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski schiet op doel. Butrym verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dottarelli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dottarelli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pleavă neemt vlug de vrije trap. Liszewski kopt de bal weg. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Kozik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 45%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 55%.
MKS Ołów Ryn - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 1:0

48e minuut.
Pisati speelt de bal door. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski heeft problemen om de bal te vangen. Prusinowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Liszewski kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Kozik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Oncică heeft problemen om de bal te vangen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Jenning komt het veld opgelopen. Catz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ghesla geeft een lange en hoge pass. Bujnowski kopt de bal weg. Tomasik speelt de bal door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Ring komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Baxter rent richting de bal. Baxter speelt de bal door. Kaduk is nu in balbezit. Kaduk geeft een hoge lob. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pisati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai Hùng is nu in balbezit. Prusinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Skipp kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Lazzarini met een sublieme pass. Jenning rent richting de bal. Jenning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Catz probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal in één keer door. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă met een sublieme pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 35%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 65%.
MKS Ołów Ryn - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:0