Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC GKS Mazowsze Grójec
Taktyczka Tactiek Nowa 07.2018
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 38
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Bahjat de bal. Bahjat geeft de bal voor. Klungelig pakt Warszawski de bal. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bahjat kopt de bal weg. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj verovert de bal door een tackle van achteren. Płoszaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 1:0

5e minuut.
Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Turina met een sublieme pass. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Moreira Ferraro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Warszawski de bal. Lalatović is nu in balbezit. Płoszaj onderschept slim de pass. Płoszaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 2:0

10e minuut.
Seivittaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintelas met de inworp. Zajačko geeft de bal voor. Kerkemezos springt en kopt de bal. Opdenacker bokst de bal weg. Carabott maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 2:1

13e minuut.
Vintelas is nu in balbezit. Piekarz onderschept slim de pass. Piekarz probeert naar een medespeler te passen. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina passt de bal in één keer door. Álvarez González probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moreira Ferraro de bal. Moreira Ferraro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 3:1

17e minuut.
Seivittaro probeert naar een medespeler te passen. Vintelas rent richting de bal. Vintelas met een sublieme pass. Carabott is nu in balbezit. Carabott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Piekarz rent richting de bal. Plutão verovert de bal door een tackle van achteren. Plutão probeert naar een medespeler te passen. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Turina met een snelle inworp. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger met een sublieme pass. Daar is Turina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piekarz probeert de bal met de borst te controleren. Piekarz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González passt de bal met de wreef. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj draait met de bal, schiet en ... Mândreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 4:1

29e minuut.
Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Warszawski heeft problemen om de bal te vangen. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro passt de bal zonder na te denken. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz draait met de bal, schiet en ... Mândreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 5:1

44e minuut.
Godet geeft een lange en hoge pass. Turina kopt de bal weg. Lalatović heeft problemen om de bal te vangen. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 32%, GKS Mazowsze Grójec 68%.
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 5:1

52e minuut.
Godet probeert naar een medespeler te passen. Kerkemezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro begaat een overtreding. Seivittaro krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bahjat geeft een hoge lob. Inworp. Janczarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajačko rent richting de bal. Zajačko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szumek speelt de bal door. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piekarz rent richting de bal. Piekarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 6:1

61e minuut.
Carabott is nu in balbezit. Kerkemezos rent richting de bal. Płoszaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płoszaj krijgt een gele kaart. Kerkemezos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plutão met een snel genomen vrije trap. Carabott krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Warszawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão passt de bal zonder na te denken. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz passt de bal zonder na te denken. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 7:1

70e minuut.
Hinteregger met een sublieme pass. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj met een sublieme pass. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vintelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintelas geeft de bal voor. Moreira Ferraro kopt de bal weg. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vintelas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajačko speelt de bal door. Glück is nu in balbezit. Carabott verovert de bal door een tackle van achteren. Carabott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vintelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintelas geeft een hoge lob. Kerkemezos kopt de bal weg. Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 46%, GKS Mazowsze Grójec 54%.
Geoświry FC - GKS Mazowsze Grójec 7:1