Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lwy Kleosin SPARTA JANOWIEC
x-4 Tactiek 532def
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.1 gemiddelde waardering 61.6
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru probeert naar een medespeler te passen. Trieb is nu in balbezit. Trieb geeft een lange en hoge pass. Villarreal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Okoń met een sublieme pass. Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Ankjær rent richting de bal. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Djemeşdjuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Inworp. Cid met een snelle inworp. Strzałka geeft een lange en hoge pass. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen. Djemeşdjuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Petruniczyk speelt de bal door. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres speelt de bal door. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski schiet op doel. Rej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Strzałka rent richting de bal. Strzałka passt de bal in één keer door. Szafarz rent richting de bal. Szafarz geeft de bal voor. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Szafarz rent richting de bal. Nepi maakt een afschuwelijke overtreding. Szafarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szafarz met een snel genomen vrije trap. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Kleosin 38%, SPARTA JANOWIEC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lwy Kleosin - SPARTA JANOWIEC 0:0

46e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. Szafirski rent richting de bal. Villarreal begaat een overtreding. Villarreal krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ankjær rent richting de bal. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Zamaryka met een sublieme pass. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Djemeşdjuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Strzałka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ankjær kopt de bal weg. Jadrošić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Djemeşdjuan bokst de bal weg.

58e minuut.
Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petruniczyk. Galikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cáceres met een snel genomen vrije trap. Villarreal springt en kopt de bal. Rej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk geeft de bal voor. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel. Djemeşdjuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka is nu in balbezit. Trieb maakt een afschuwelijke overtreding. Trieb krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Szafarz is nu in balbezit. Szafarz met een sublieme pass. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Djemeşdjuan trapt de bal weg. Cojocaru kopt de bal weg. Villarreal rent richting de bal. Villarreal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - SPARTA JANOWIEC 0:1

70e minuut.
Trieb speelt de bal door. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal speelt de bal door. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - SPARTA JANOWIEC 0:2

72e minuut.
Trieb speelt de bal door. Galikowski heeft problemen om de bal te vangen. Çiftja bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galikowski schiet op doel. Rej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cid speelt de bal door. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepi rent richting de bal. Ankjær onderschept slim de pass. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Djemeşdjuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Kleosin 37%, SPARTA JANOWIEC 63%.
Lwy Kleosin - SPARTA JANOWIEC 0:2