Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Estadio 06
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14092
Lechia Mysłowice Huragan Zagłębie Dąbrowskie
fantastico 2 Tactiek Bu
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Chrchola rent richting de bal. Skipp verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Gaspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Astiazarain krijgt zijn hoofd ertegen. Kozik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Skipp met de inworp. Pisati rent richting de bal. Pisati geeft een hoge lob. Prusinowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 0:1

14e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft de bal voor. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar geeft de bal voor. Chrchola maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar passt de bal in één keer door. Daar is Chrchola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Prusinowski onderschept slim de pass. Prusinowski passt de bal zonder na te denken. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 0:2

42e minuut.
Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kola de bal. Kola met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. Kozik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chrchola is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 55%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 45%.
Lechia Mysłowice - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 0:2

51e minuut.
Skipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola passt de bal zonder na te denken. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Morgan speelt de bal door. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chrchola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kola is nu in balbezit. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kwaśniak met een sublieme pass. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter speelt de bal door. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar speelt de bal door. Chrchola rent richting de bal. Chrchola schiet op doel. Kozik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dubajić verovert de bal door een tackle van achteren. Dubajić met een sublieme pass. Kola probeert naar een medespeler te passen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bachert kopt de bal weg. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaspar de bal. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štěteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěteček geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chrchola de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bujnowski komt het veld opgelopen. Jenning komt het veld opgelopen. Catz komt het veld opgelopen. Lazzarini neemt de hoekschop. Dottarelli kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Gordinho met een harde bal richting middenveld. Kwaśniak kopt de bal weg. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli draait met de bal, schiet en ... Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Oană geeft een hoge lob. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bujnowski heeft problemen om de bal te vangen. Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Czwonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 43%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 57%.
Lechia Mysłowice - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 0:2