Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wierzchosławice ___________Ruch_chorzów___
sicario 2 Tactiek 5 3 2
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 25.2
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Sárossy rent richting de bal. Daar is Sárossy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárossy geeft een hoge lob. Durleci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 1:0

6e minuut.
Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu passt de bal in één keer door. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu schiet op doel. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gimalski. Durleci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lhermine met een snel genomen vrije trap. Durleci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 2:0

10e minuut.
Sárossy is nu in balbezit. Klungelig pakt Sárossy de bal. Sárossy geeft een lange en hoge pass. Durleci krijgt zijn hoofd ertegen. Chlebisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Stufano probeert naar een medespeler te passen. Brůček rent richting de bal. Brůček probeert naar een medespeler te passen. Presezzi heeft problemen om de bal te vangen. Presezzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gimalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Presezzi neemt de hoekschop. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz bokst de bal weg.

19e minuut.
Franzoi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárossy met een snelle inworp. Stufano is nu in balbezit. Stufano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sárossy neemt de hoekschop. Nicefori is nu in balbezit. Nicefori schiet op doel. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chlebisz speelt de bal door. Lhermine kopt de bal weg. Białkowski is nu in balbezit. Durleci onderschept slim de pass. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 3:0

26e minuut.
van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Białkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicefori rent richting de bal. Nicefori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
van Gendt kopt de bal weg. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepić begaat een overtreding. Codreanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Nicefori passt de bal in één keer door. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy probeert naar een medespeler te passen. Nicefori rent richting de bal. Nicefori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stufano is nu in balbezit. Stufano speelt de bal door. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy geeft een lange en hoge pass. Durleci maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlebisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sárossy passt de bal in één keer door. Nicefori heeft problemen om de bal te vangen. Nicefori geeft een hoge lob. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nicefori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sárossy de bal. Franzoi maakt een afschuwelijke overtreding. Franzoi krijgt een gele kaart. Sárossy raakt geblesseerd tijdens het duel. Lhermine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durleci is nu in balbezit. Durleci draait met de bal, schiet en ... Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nicefori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franzoi. Nicefori raakt geblesseerd tijdens het duel. Lhermine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durleci springt en kopt de bal. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 4:0

45e minuut.
benhalal komt het veld opgelopen. Popiełuszko komt het veld opgelopen. Romańczuk komt het veld opgelopen. Franek komt het veld opgelopen. Dombauer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 20%, ___________Ruch_chorzów___ 80%.
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 4:0

47e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Popiełuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popiełuszko geeft een hoge lob. Dombauer rent richting de bal. Dombauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kalemba onderschept slim de pass. Popiełuszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Tihor de bal. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kalemba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presezzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dombauer rent richting de bal. Dombauer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Popiełuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stufano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufano passt de bal zonder na te denken. Popiełuszko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko passt de bal met de wreef. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stufano rent richting de bal. Stufano passt de bal in één keer door. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 5:0

65e minuut.
Daar is Lhermine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lhermine geeft de bal voor. Dombauer rent richting de bal. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 6:0

67e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi passt de bal in één keer door. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer schiet op doel. Białkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine met een sublieme pass. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Gniza probeert naar een medespeler te passen. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Franzoi de bal onder controle te krijgen. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Romańczuk met een sublieme pass. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko speelt de bal door. Romańczuk rent richting de bal. Romańczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 7:0

77e minuut.
Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Kalemba kopt de bal weg. Stufano is nu in balbezit. Lhermine geeft de bal voor. Dombauer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Popiełuszko onderschept slim de pass. Popiełuszko speelt de bal door. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk schiet op doel. Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 8:0

86e minuut.
Dombauer passt de bal zonder na te denken. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 9:0

87e minuut.
Romańczuk passt de bal zonder na te denken. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko passt de bal in één keer door. Romańczuk rent richting de bal. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 18%, ___________Ruch_chorzów___ 82%.
FC Wierzchosławice - ___________Ruch_chorzów___ 9:0