Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn Fc chmurka
VeB Tactiek adek
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52.2 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Osial passt de bal in één keer door. Mundi rent richting de bal. Mundi passt de bal met de wreef. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Butrym bokst de bal weg.

14e minuut.
Korytek rent richting de bal. Korytek probeert naar een medespeler te passen. Smolik is nu in balbezit. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Fc chmurka 0:1

18e minuut.
Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Korytek rent richting de bal. Korytek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik draait met de bal, schiet en ... Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Fc chmurka 0:2

38e minuut.
Osial onderschept slim de pass. Osial probeert naar een medespeler te passen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini rent richting de bal. Cudicini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mai Hùng geeft de bal voor. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik heeft problemen om de bal te vangen. Tomasik geeft een hoge lob. Caniggia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 47%, Fc chmurka 53%.
MKS Ołów Ryn - Fc chmurka 0:2

50e minuut.
Butrymski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met een snelle inworp. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Hùng geeft een lange en hoge pass. Cudicini kopt de bal weg. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Habers geeft een lange en hoge pass. Tomasik heeft problemen om de bal te vangen. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Fc chmurka 1:2

53e minuut.
Korytek met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal met de wreef. Korytek rent richting de bal. Korytek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Osial passt de bal zonder na te denken. Tomasik rent richting de bal. Cudicini rent richting de bal. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Babbl probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Fafik neemt vlug de vrije trap. Baltă kopt de bal weg. Klungelig pakt Butrymski de bal. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hùng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mai Hùng krijgt een gele kaart. Korytek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korytek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cudicini draait met de bal, schiet en ... Bychowiec probeert de bal aan de voet te houden. Tomasik met een sublieme pass. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Caniggia rent richting de bal. Portello bereikt de bal nog maar net als eerste. Portello geeft de bal voor. Korytek is nu in balbezit. Korytek draait met de bal, schiet en ... Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Caniggia rent richting de bal. Baltă begaat een overtreding. Caniggia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cudicini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Babbl bokst de bal weg.

89e minuut.
Røyset passt de bal met de wreef. Fafik rent richting de bal. Fafik passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor. Butrym bokst de bal weg. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 32%, Fc chmurka 68%.
MKS Ołów Ryn - Fc chmurka 1:2